Чоловічі електробритви. Як вибрати?

Чоловічі електробритви. Як вибрати?

Бритва є невід'ємним атрибутом більшості чоловіків. Подобається чи ні, але періодично голяться навіть затяті прихильники густої бороди. Наприклад, коли вирішують-таки кардинально змінити імідж. А бритва електричного типу дає можливість привести обличчя до ладу швидко і без зусиль. Звичайно, тільки така, яка відповідає кращим сучасним стандартам якості і функціональності. Ну а стандарти, як відомо, задаються визнаними брендами. Тому в нашому онлайн-магазині ви завжди зможете відшукати десятки моделей електробритв від відомого європейського виробника. Вони розрізняються характеристиками, ціною та навіть дизайном, але мають одну спільну якість – високу надійність в кращих традиціях Braun.

Серійні лінійки

Залежно від особливостей шкіри, від персональних переваг і навіть стилю життя, кожен підбирає бритву «під себе». Braun не перший рік випускає найкращі електробритви і підготував для своїх клієнтів різноманітний їхній асортимент, розділивши на серії.

Braun Series 1. Найбільш доступна за ціною бритва. Як і раніше користується величезною популярністю, як простий і зручний інструмент. Вбудований тример, плаваюча бритвена головка.

Braun Series 3. Високий рівень варіант з ще більш розширеним функціоналом. Бритви мають мережеве або акумуляторне харчування. Моделі Braun 3090 і Braun 3050 поставляються з інноваційною системою автоочищення Clean&Renew.

Braun Series 5. Бритви тільки з акумуляторним живленням. Функціонал приблизно відповідає третій серії з деякими особливостями.

Braun Series 7. Довгий час «щасливе число» означало флагмана електробритв Braun. Можливості сьомої серії роблять її відмінним вибором в якості подарунка. Прилади справляються з гутою щетиною, мають значну ємність акумулятора, пристосовані для вологого і сухого гоління за вашим вибором. І це далеко не все!

Braun Series 8. Новинка 2019 року! З нею можна ознайомитись в окремій статті.

Braun Series 9. На сьогодні саме ці електробритви втілюють передові досягнення і підкорюють досконалістю дизайну. Будь-який варіант гоління, додаткові змінні насадки, технологія SyncroSonic, це 40 000 рухів ріжучих елементів на хвилину! Справжня бритва класу преміум, про яку ви мріяли!

Оптимальний варіант

Очевидно, що навіть в рамках однієї серії вибрати є з чого. Загалом, компанія Braun дотримується правилам – кожна нова лінійка має розширений функціонал в порівнянні з попередньою і свої унікальні особливості. Природно, технічні удосконалення неминуче призводять до збільшення вартості електробритви. Але це не означає, що перша серія гірше дев'ятої. Просто вона призначена для іншого типу гоління. Зокрема, та ж Braun Series 1 краще підходить для легкої щетини за умови регулярного гоління. І, звичайно, вона значно дешевша за топові «дев'ятки», а значить, ви отримаєте можливість користуватися якісним фірмовим продуктом без надмірних фінансових витрат.