Найефективніша бритва в світі* – Braun Series 9

Найефективніша бритва в світі* – Braun Series 9

Якщо для вас важливо, щоб електробритва була не лише високої якості, але й кожного разу забезпечувала максимально ефективні результати та комфорт під час гоління, ця стаття для вас. Скориставшись бритвою Braun Series 9, хоча б раз, ви відкриєте для себе таємницю бездоганного гоління.

Особливості електробритв Braun 9-ї серії:

  • Краща бритва в світі. Бритви Braun 9-ї серії були визнані найефективнішими бритвами в світі в порівнянні з бритвами преміум-класу інших лідируючих брендів 2015 року (за критеріями швидкості і гладкості гоління на 3-денний щетині). *
  • Технологія SyncroSonic. Завдяки мікровібраціям, бритва розгладжує поверхню шкіри, за рахунок чого щетина зрізається під самий корінь, прирівнюючи результати роботи електробритви Braun Series 9 до гоління станком.
  • 40 000 поперечних ріжучих рухів на хвилину. За допомогою 40 000 рухів на хвилину пристрій здатний збрити 99,9% щетини на своєму шляху за один рух. Тим самим, ви зможете досягти ідеальних результатів за найкоротші терміни.
  • Автоматичне зчитування густоти щетини. Бритви Braun Series 9 зчитують щільність щетини 160 раз на секунду, автоматично адаптуючись під її густоту.
  • Чотири бритвених елемента. Цю серію електробритв фахівці оснастили 4-я ріжучими елементами двома ріжучими сітками Opti Foil, тримером Direct & Cut та тримером HyperLift & Cut. Вбудовані тримери призначені для укорочення занадто довгих волосків. Вони піднімають та направляють зростаючу в різних напрямках щетину до ріжучим елементыв. Бриючі сіточки, в свою чергу, завершують сам процес, залишаючи виключно гладкі результати. Тример HyperLift & Cut дозволить вам проводити процедуру гоління триденної щетини, без попередньої її обробки додатковими пристроями.
  • Титанове покриття тримера. Тример HyperLift & Cut електробритв 9-ї серії має титанове покриття, яке може похвалитися стійкістю до корозії та міцністю. Ви можете бути впевнені в тривалості її служби.
  • Технологія захисту шкіри SkinGuard. Завдяки даній технології, процедура гоління буде максимально комфортною для вас і вашої шкіри, без порізів і подразнень.
  • 10D плаваюча бритвена система. Плаваюча головка і рухаються незалежно один від одного ріжучі елементи повторюють контури обличчя, гарантуючи бездоганні результати гоління.
  • Технологія MultiHeadLock. Для найбільш точного гоління ділянок шкіри над губою та підборіддя, ви можете заблокувати головку бритви в одному, з п'яти можливих, зручних для вас положень.
  • Світлодіодний екран. Ви завжди будете в курсі того, який рівень заряду вашої бритви, необхідність заміни її касети та чи заблокована бриюча головка приладу. Вся ця інформація буде доступна завдяки зручному екрану.
  • Водонепроникний корпус. Електробритви Braun Series 9 оснащені повністю герметичним корпусом. Це означає, що ви можете проводити процедуру гоління просто в душі з використанням гелю або піни. Виробник гарантує її справну роботу навіть після занурення під воду на глибину до 5 метрів.
  • Підставка-зарядка. У комплекті моделей Braun Series 9 92409260PS, та 9299PS передбачена зручна підставка, призначена для комфортної зарядки пристрою.
  • Система Clean & Recharge. Завдяки цій системі (в моделі Series 9 9290cc) прилад отримає максимальний догляд. Адже вона здатна очистити, продезінфікувати, змастити, просушити і зарядити вашу електробритву.
  • Limited Edition в золотистому кольорі. Електробритва Braun Series 9 9299 відноситься до лімітованої серії. Вона виконана в красивому золотому кольорі в комплекті з елегантним шкіряним чохлом з твердими стінками і упакована в елегантну коробку.
  • Стильний дизайн. Крім усього іншого, пристрої виконані, у властивому німецькій компанії, стильному та одночасно стриманому дизайні, який не залишить байдужим жодного представника сильної статі.
  • Ідеальний подарунок для будь-якого чоловіка. Звичайно ж, електробритва Braun Series 9 стане відмінним подарунком для найкращого друга, батька або для коханого.

Крім перерахованих вище переваг електробритв Braun Series 9, вони розроблені німецькими фахівцями з впровадженням інноваційних технологій. Невід'ємними атрибутами 9-ї серії, як і в більшості моделей бритв Braun, є прогумовані ручки для комфортного тримання пристрою навіть у вологих руках та зручний висувний тример для стайлінгу.

Ідеально гладеньке гоління – не міф. Переконайтеся в цьому самі з Braun Series 9.

* Дослідження "IPI Research Institute", Німеччина, червень, 2016.