Огляд зубних електрощіток Braun Oral-B Vitality та Braun Oral-B Vitality D100 PRO

Огляд зубних електрощіток Braun Oral-B Vitality та Braun Oral-B Vitality D100 PRO

Багатьом відомо, що чистити зуби треба 2 рази на день, а ось як правильно чистити – знають одиниці. Невірний підхід є одним з серйозних факторів появи зубного каменю, гінгівіту, а може навіть пародонтиту. Щоб уникнути усіх цих проблем, стоматологи радять виконувати процедуру як можна ретельніше. Головне дотримуватися таких критеріїв як: тривалість рівно 2 хвилини, рівень нахилу 45 градусів, виконувати рухи, що імітують вимітання. Цьому сприяють моделі електричних зубних щіток Braun Oral-B Vitality та вдосконалених – Braun Oral-B Vitality D100 PRO. Це якісні бюджетні варіанти догляду за вашими зубами.

В залежності від встановленої насадки на зубну щітку Braun Oral-B Vitality та Braun Oral-B Vitality PRO можуть змінюватись властивості щітки. Більше того, усі представлені на нашому сайті насадки, за виключенням Braun Oral-B OxyJet ED 17, підходять для підключення до корпусу. Завдяки такій конструкції, якщо купити Braun Oral-B Vitality чи Braun Oral-B Vitality D100 PRO, вся сім’я може користуватись одним моторним блоком, якщо підібрати кожному свою індивідуальну насадку в залежності від його потреби. Щоб не плутатись, виробник забезпечив усі насадки спеціальними різнокольоровими вставками й кожен може позначити свій аксесуар визначеним кольором. 

Варто відзначити, що Braun Oral-B Vitality, як і Braun Oral-B Vitality D100 PRO виконують більше 10 000 поступально-обертальних рухів за 2 хвилини. Як розумієте, така ефективність не під силу жодній з аналогових щіток. Розробники рекомендують використовувати таймер для кращого результату. Кожна з електрощіток забезпечена таймером. В Braun Oral-B Vitality сигнал відбувається один раз, через 2 хвилини, повідомляючи про завершення всього процесу. Braun Oral-B Vitality D100 PRO електрощітка попереджає користувача вібруючими сигналами кожні 30 секунд 4 рази за сеанс чищення.

Як зовнішньо відрізнити Braun Oral-B Vitality та Braun Oral-B Vitality D100 PRO?

 

У Braun Oral-B Vitality блок двигуна оформлений в комбінації бірюзового та білого кольорів. Braun Oral-B Vitality PRO мають чисто білий пластиковий корпус та прогумовану вставку різних кольорів. Більш детально ознайомитись з асортиментом та зробити свій вибір ви можете на нашому сайті.

Для економії ваших коштів, щоб одразу вибрати насадку за вашими потребами та уподобання, у блоці в Braun Oral-B передбачено одразу декілька готових рішень, у відповідності з найбільш частими запитами. А якщо ви хочете користуватись одразу декількома насадками, ви легко можете придбати їх кожну окрему на нашому сайті. Тому тут важливо розуміти різницю одної насадки від іншої. Наприклад, модель Braun Oral-B Vitality D100 PRO Sensi UltraThin – укомплектована суперм’якою насадкою «Sensi UltraThin EB 60», а Braun Oral-B Vitality D100 PRO 3D White – насадкою «3D White EB 18», котра призначена для відбілювання зубної емалі. Сама ж основа Braun Oral-B Vitality D100 PRO й Braun Oral-B Vitality лишаються незмінними.

Давайте розглянемо усі насадки:

 

 

  • Насадка Braun Oral-B Sensi UltraThin EB 60

Насадка Braun Oral-B Sensi UltraThin EB 60 – це щітка чашоподібної форми, котра призначена для людей з дуже чутливими яснами та зубною емаллю. Особливістю даного аксесуару є супер ніжна щетина, котра підходить навіть дітям від 6 років.

 

  • Насадка Braun Oral-B Sensitive EB 17s

Насадка Braun Oral-B Sensitive EB 17s – це щітка чашоподібної форми, для тих, у кого чутлива емаль, але з більш жорсткими щетинками, ніж у «Sensi UltraThin» й підходить дітям від 12 років та дорослим, з уподобанням більш м’якої, ніж стандартна, текстурою щетинок.

 

  • Насадка Braun Oral-B Precision Clean EB 20

Насадка Braun Oral-B Precision Clean EB 20 – це щітка чашоподібної форми, котра підходить для щоденного використання. Її щетинки мають відносно жорстку структуру.

 

Насадка Braun Oral-B Cross Action EB 50

Насадка Braun Oral-B Cross Action EB 50 – це щітка чашоподібної форми. Щетинки даної насадки мають відносно жорстку структуру й незначний нахил для більш ефективного чищення зубів.

 

  • Насадка Braun Oral-B D100 Floss Action EB 25

Насадка Braun Oral-B D100 Floss Action EB 25 – це щітка чашоподібної форми з ефектом флосу, схожа за дією на насадку «Precision Clean», але завдяки еластичним вставкам проникає між зубів, очищуючи міжзубний простір, подібно до зубної нитки.

 

  • Насадка Braun Oral-B Vitality D100 PRO 3D White

Насадка Braun Oral-B Vitality D100 PRO 3D White – це щітка чашоподібної форми, з щетиною середньої жорсткості. Особливість даної насадки полягає в наявності еластичного, поліруючого елементу у центрі щітки. Завдяки такій конструкції ви проводите не тільки чищення, а й відбілюєте зубну емаль.

 

  • Насадка Braun Oral-B D100 TriZone EB

Насадка Braun Oral-B D100 TriZone EB – за формою подібна до аналогової зубної щітки. Вона для тих, кому більш звично робити стандартні рухи під час чищення зубів. При цьому рухи щетинок сфокусовані на вимітанні, виключаючи зупинку на кожному зубі, як це рекомендовано робити з вищезгаданими насадками, а це значно полегшує процес. 

 

Отже, купуючи зубну щітку Braun Oral-B Vitality або Braun Oral-B Vitality D100 PRO , ви отримуєте не тільки прилад особистої гігієни, але й можливість використовувати одну основу з кількома насадками для всієї сім’ї. Пам’ятайте, що це якісний догляд, рекомендований стоматологами. Кожна з цих електрощіток разом з вашим бажанням допоможе досягнути по-справжньому гарної та здорової посмішки. Професійний статус Oral-B визнаний у всьому світі. Тож підтримуйте сяючу чистоту зубів разом з Braun. Купуйте одну з зубних щіток Braun Oral-B Vitality або Braun Oral-B Vitality D100 PRO у нашому офіційному магазині та подаруйте собі та своїй сім’ї здорову посмішку.