Електрична зубна щітка Braun Oral-B Kids Mickey Mouse D100.413.2K

Схожі моделі:
Зубная щетка Braun Oral-B Kids Frozen 2 D100.413.2K Зубная щетка Braun Oral-B Kids Frozen 2 D100.413.2K
Код: 1608
889 грн
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Frozen 2 D100.413.2K. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 2 (щоденний, делікатний). Професійний 2-хвилинний таймер (4 по 30 секунд). Кількість насадок: 1 («Kids Frozen» EB 10 - для молочних зубів). Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. 4 наклейки на зубну щітку. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років. Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
Зубная щетка Braun Oral-B Kids Star Wars D100.413.2K Зубная щетка Braun Oral-B Kids Star Wars D100.413.2K
Код: 1278
1099 грн
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Star Wars D100. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 2 (щоденний, делікатний). Професійний 2-хвилинний таймер (4 по 30 секунд). Кількість насадок: 1 («Kids Star Wars» EB 10 - для молочних зубів). Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. 4 наклейки на зубну щітку. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років. Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
Зубная щетка Braun Oral-B Kids Frozen D103.413.2KX Special Edition Зубная щетка Braun Oral-B Kids Frozen D103.413.2KX Special Edition
Код: 1712
1529 грн
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Frozen D103.413.2KX Special Edition. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 2 (щоденний, делікатний). Професійний 2-хвилинний таймер (4 по 30 секунд). Кількість насадок: 1 («Kids Frozen» EB 10 - для молочних зубів). Дорожній футляр. Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років. Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
Зубная щетка Braun Oral-B Kids Spider-Man D103.413.2KX Special Edition Зубная щетка Braun Oral-B Kids Spider-Man D103.413.2KX Special Edition
Код: 1713
1529 грн
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Spider-Man D103.413.2KX Special Edition. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 2 (щоденний, делікатний). Професійний 2-хвилинний таймер (4 по 30 секунд). Кількість насадок: 1 («Kids Spider-Man» EB 10 - для молочних зубів). Дорожній футляр. Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років. Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
Електрична зубна щітка Braun Oral-B Kids Mickey Mouse D100.413.2K
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1486
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Mickey Mouse D100.413.2K. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 2 (щоденний, делікатний). Професійний 2-хвилинний таймер (4 по 30 секунд). Кількість насадок: 1 («Kids Star Wars» EB 10 - для молочних зубів). Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. 4 наклейки на зубну щітку. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років.
Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (8)
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Догляд за зубами через гру
    Догляд за зубами через гру
    Ретельний догляд за ротовою порожниною, це та частина особистої гігієни, про яку ми нерідко забуваємо. На жаль, результат подібної забудькуватості може дорого обійтися. Тим більше, коли йдеться про дитяче здоров'я. У цьому випадку проблема ще складніша, оскільки привчити малюка до регулярного чищення буває не так легко. Але рішенням може стати купівля зубної щітки Braun Oral-B Kids Mickey Mouse D100.413.2K, розробленої саме для дітей віком від 3 років. Найменших все ще доведеться контролювати і наставляти, зате зробити це можна в процесі гри, адже ця зубна щітка навіть виглядає як іграшка. А картинки із зображенням Mickey Mouse привернуть увагу, підключивши фантазію. У комплекті є 1 змінна насадка для молочних зубів.
  • Сучасні технології
    Сучасні технології
    Дорослі, ловіть момент! Навчіть дитину дотримуватися простих правил і слідувати підказкам вбудованого професійного таймера з відсічками по 30 секунд. Виберіть режим роботи приладу. Якщо стандартний доставляє дитині дискомфорт, використовуйте делікатний, з менш інтенсивним впливом. Зубна щітка працює за запатентованою технологією 2D-чистки: зворотно-обертальні рухи із заданою швидкістю ефективно видаляють наліт, причому насадка охоплює кожен зуб з усіх боків, добираючись до важкодоступних ділянок. Рівної ефективності можна досягти хіба що у кабінеті стоматолога. Але вам не скоро знадобиться візит туди, адже Braun Oral-B Kids Mickey Mouse D100.413.2K піклується про здоров'я зубів виключно якісно!
  • Захист та комфорт
    Захист та комфорт
    Прилад працює від вбудованого в ручку акумулятора з безконтактною системою заряджання. Підставка є його зарядною станцією. Зовнішнє вологостійке покриття надійно захищає акумулятор від води, а також дозволяє міцніше утримувати щітку в маленькій дитячій долоні. Допускаючи постійне зберігання щітки у ванній кімнаті.
Характеристики товару
2D-технологія: є
3D-технологія: немає
Pulsonic-технологія: немає
Технологія OxyJet: немає
2-о хвилинний таймер: є
Індикатор датчика тиску: немає
Кількість режимів: 2
Робота від акумулятору: є
Робота від батарейок: немає
Індикатор рівня заряду: немає
Країна-виробник: Немає даних
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: кількість насадок: 1 («Kids Mickey Mouse» - для молочних зубів).

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.