Огляд зубної щітки Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1

Огляд зубної щітки Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1
По-справжньому ретельний догляд за ротовою порожниною за допомогою щітки, яка не взмозі видалити зубний наліт, проникаючи у важкодоступні місця, практично неможливий. Саме її наявність є, ймовірно, найважливішим чинником, що визначає загальну ефективність чищення зубів. Тим більше, коли мова заходить про здоров'я дітей і підлітків, виникає й інша проблема - більшість дітей просто не любить чистити зуби! Ви можете скільки завгодно доводити і пояснювати малюкові необхідність і важливість цієї гігієнічної процедури, а він все одно буде вперто порушувати правила, встановлені дорослими. Або, як мінімум, чистити зуби не так добре, як це необхідно. Однак вихід з положення можна знайти з покупкою електричної зубної щітки Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1 , розробленої для дітей і підлітків 6 -14 років.

Особливості Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1

Принцип роботи даного пристрою абсолютно такий же, як і у всіх інших електричних моделей. Насадка знімає наліт з зубів і ясен, не завдаючи при цьому неприємних відчуттів. При всьому бажанні, за допомогою звичайної щітки такій швидкості рухів досягти не вийде.
  • змінна насадка. Разом з щіткою поставляється унікальна насадка Oral-B Sensi Ultrathin чашоподібної форми. Спеціально створена для виключно делікатного очищення дитячих зубів. Насадку можна окремо придбай на сайті нашого інтернет-магазину.
  • акумуляторне живлення. Акумулятор, вбудований прямо в рукоятку приладу, дозволяє провести повноцінний сеанс чистки без необхідності додаткової підзарядки в процесі. Рівень заряду відображається на світловому диодному індикаторі.
  • вбудований таймер. Рівно за 2 хвилини після увімкнення та безперервної роботи спрацьовує звуковий сигнал. Це нагадування про те, що чистку можна припинити.
  • технологія 2D. Насадка зубної щітки безперервно швидко обертається, що в рази підвищує якість обробки ділянки емалі під нею в порівнянні з ручною зубною щіткою. Достатньо один-два рази плавно провести насадку по емалі всіх зубів, щоб досягти ефекту.

Неперевершена ефективність

Ця особлива електрична зубна щітка діє ще більш акуратно, ніж її «дорослі» аналоги, оскільки при її розробці враховувався вік потенційних власників. Тобто, ризик травмування ясен і, тим більше, зубної емалі при необережному русі зведений до мінімуму. Не обов'язково і притискати з силою насадку до зубів. Всього один прохід і дитячі зубки засяють білизною. Звичайно, зовсім маленьким дітям контроль батьків не завадить, тому не треба повністю покладатися навіть на таймер. Іноді малюки надмірно захоплюються, а надто тривала чистка зубів для них також небажана. Зверніть увагу, що на сайті вказана ціна Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1 разом з насадкою Oral-B Sensi Ultrathin. Надалі, у міру зносу, не забувайте оновлювати насадку. Необхідно робити це не рідше ніж раз на три-чотири місяці.