Огляд зубної щітки Braun Oral-B Genius 8000 White (D701.535.5 XC)

Огляд зубної щітки Braun Oral-B Genius 8000 White (D701.535.5 XC)

Наявністю автоматизованої зубної щітки сьогодні вже нікого не здивуєш, хоча ще кілька років тому вони належали до числа досить дивних та навіть незрозумілих девайсів. Але дуже швидко численні користувачі переконалися на власному досвіді, що такі пристрої мають значні переваги в порівнянні зі звичайними «ручними». Ринок електричних зубних щіток зародився і майже миттєво розширився на весь світ. Зараз однієї лише автоматизації, щоб залучити потенційного покупця, вже недостатньо. Саме тому німецький бренд Braun пропонує вам купити зубну щітку Braun Oral-B Genius 8000 White (D701.535.5 XC), що відзначається чудовими технічними характеристиками і широким спектром можливостей.

Багатозадачність для кожного

Дана зубна щітка являє собою комплекс, який може бути використаний відразу всіма членами сім'ї. Досить просто змінити індивідуальні насадки. Зуби і ясна у кожного з нас мають різну чутливість і часом буває досить одного необережного руху, щоб вони почали кровоточити. На цей випадок у Oral-B Genius 8000 передбачено відразу п'ять різних режимів чистки зубів і очищення ротової порожнини:

  • щоденний. Стандартні режим швидкості, відповідний для переважної більшості користувачів, чиї зуби не потребують додаткового догляду.
  • професійний. Більш ретельний, але і трохи «жорсткіший» режим роботи пристрою.
  • делікатний. Як і випливає з назви, щітка починає працювати дійсно делікатно, щоб не пошкодити надмірно чутливу емаль. Відмінний вибір для дітей та підлітків.
  • відбілюючий. Навіть найсерйозніший наліт не встоїть і ваші зуби засяють чистотою. голлівудська посмішка без походу до стоматолога забезпечена!
  • режим догляду за яснами. Для дуже чутливих і кровоточивих ясен. Ваша нова зубна щітка Oral-B Genius 8000 подбає про них максимально ніжно, звівши до мінімуму ризик отримання травми.

Технологія Smart Ring

Дана технологія дозволяє контролювати весь процес чищення зубів і підвищує комфорт підчас використання щітки .Система світлової індикації дає можливість використовувати щітку правильно: червоний індикатор повідомляє у разі занадто сильного натискання на зуби; а синій загоряється при підключенні до Bluetooth.

Чищення зубів... зі смартфоном!

Дійсно, зубна щітка може бути підключена до смартфону! Таке інноваційне рішення відкриває нові можливості. Наприклад, тепер ви отримаєте різну корисну інформацію про методи і найбільш правильні способи чистки зубів прямо на екрані смартфона. Причому сам смартфон можна закріпити на спеціально передбаченої для цього підставці. Ну, а турбуватися про те, що через використання смартфона акумулятор самої щітки швидко розрядиться не варто. Його ємності вистачає на 12 повноцінних щоденних сеансів чищення зубів (плюс період очікування між ними). Повна зарядка здійснюється за 15 годин.