Огляд тримера Braun MGK 3060

Огляд тримера Braun MGK 3060

Створення та подальше підтримання стильного образу, завдання важлива і складна. На це можна витратити час, гроші, покласти всі сили, але, нерідко трапляється, що ідеальний результат так і залишається недосяжним. Втім, якщо ви вирішите використовувати новий персональний інструмент домашнього стиліста, який представлений в даному огляді, успіх гарантований. Причому без зайвих зусиль і витрат. Настав час приймати серйозні рішення і купити тример Braun MGK 3060

Особистий інструмент створення іміджу

За допомогою тримера Braun MGK 3060 ви отримаєте можливість на професійному рівні доглядати за бородою, коригуючи з точністю до міліметра контури вусів або бакенбард, а також самостійно створювати абсолютно нові, унікальні образи, робити стрижку. І для цього не потрібно йти в дорогий салон. Прилад може працювати безперервно від мережі або до 60-ти хвилин від акумулятора. Тобто, при необхідності, можна взяти його з собою в подорож. Для очищення тримера від скупчилися залишків волосся, просто ретельно промийте ріжучі елементи водою.

Комплектація вашого тримера

Дана модель має в комплекті значну кількість різних насадок, які оптимізовані під рішення різних завдань. Але не хвилюйтеся, на те, щоб освоїтися з їх використанням, не доведеться витрачати багато часу. У комплектацію тримера Braun MGK 3060 входять наступні насадки:

  • гребінь для довгого волосся і бороди. Можна сказати, це основна насадка, з якої починається стрижка. Також підійде для швидкого коректування, коли не потрібна надточність.
  • гребінь для короткого волосся. Відмінно впорається із завданням, яка, іноді, може виявитися складним навіть для ручного стрижки.
  • дві насадки (1 і 2 мм). Оптимальний вибір для більш ретельної стрижки середньої і короткої бороди. З його допомогою зручно формувати остаточний абрис.
  • насадка для вух і носа. Для цих делікатних місць потрібна особлива насадка, що діє гранично акуратно, без ризику завдати травму.
  • тример для точкової коригування. Як правило, використовується для виділення самих «тонких» деталей. Наприклад, якщо ви хочете створити витончені, найтонші вуса над губою.

Нарешті, ще один приємний додатковий аксесуар, який дозволить вам усунути дрібні недоробки і остаточно підправити образ – ручна бритва від Gilette. Вона сам по собі є відмінним виробом, так що, можна сказати, якщо ви вирішите купити тример Braun MGK 3060 в фірмовому інтернет-магазині, то отримаєте одразу два інструменти, до того ж один з них абсолютно безкоштовно! Товар територією України доставляється безкоштовно. Оплатити ж саму покупку ви можете як готівковим, так і безготівковим розрахунком (подробиці уточнюйте у менеджерів).