Тример Braun MGK 3060

Тример Braun MGK 3060
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 13
Код товару: 0963
Спосіб гоління: сухе. Гребінь для підстригання бороди. Гребінь для стрижки волосся. Гребінь 1 мм. Гребінь 2 мм. Насадка для носа і вух. Точковий тример. Станок Gilette Fusion ProGlide. Індикатор заряду батареї. Час роботи від акумулятора 60 хв. Діапазон довжин: 1-21 мм. Живлення: мережа 220 В / акумулятор.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Огляд Читайте огляд про Braun MGK 3060
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun MGK 3060
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (13)

Опис і характеристики

  • Домашній стиліст
    Домашній стиліст
    Ви зважилися на зміну іміджу, але не знаєте з чого почати? Тример Braun MGK 3060 – універсальний пристрій, який допоможе вам доглядати за бородою, коригувати контури бакенбард і вусів або створювати нові стрижки просто у вас вдома. Створюйте та приміряйте бажані образи тоді коли забажаєте, адже цей тример стане вашим особистим стилістом!
  • Прекрасна комплектація
    Прекрасна комплектація
    У комплект тримера Braun MGK 3060 входить: гребінь для довгого волосся і бороди, гребінь для короткого волосся, дві насадки на 1 мм і на 2 мм, насадка для вух та носа, точковий тример і бритва Gilette. Доглядаючи за своїм зовнішнім виглядом разом з мультистайлером, ви не залишитесь без уваги жіночого полу! Купити тример Braun MGK 3060 з безкоштовною доставкою по всій території України та з офіційною гарантією можна на нашому сайті.
  • Простота в експлуатації
    Простота в експлуатації
    Щоб очистити пристрій від забруднень, досить просто промити його ріжучі елементи під струменем води. Проблеми з розрядкою пристрою під час процесу не виникне, так як працює він як від мережі, так і від акумулятора. Ціна тримера Braun MGK 3060, з урахуванням його відмінних характеристик та багатої комплектації, більш ніж прийнятна.
Характеристики товару
Тип: для бороди / для голови / для носа і вух
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від мережі / акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 480
Час роботи від акумулятора (хв): 60
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 6
Мішечок для зберігання: Немає даних
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: станок Gilette Fusion ProGlide

Відгуки

  • Андрей
    11.12.2020
    Добрый день.если не работает акаммулятор его можно заменить в СЦ или это уже выбросить.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Рекомендуем обратиться в авторизованный сервисный центр для диагностики триммера Braun MGK 3060. Спасибо за Ваше обращение.
  • Лина
    13.01.2020
    Добрый день! Скажите пожалуйста, почему комплектация этой модели( MGK3060) не соответствует действительности ? На коробке нарисовано, что 8 в 1( 8 насадок и одна бритва), а по факту 7 насадок и одна бритва) , насадки 3-21 нет. Почему так ?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Бирка на коробке «8 в 1» подразумевает 8 инструментов для создания стрижки, а именно: 7 насадок и сам триммер (поскольку триммером без насадок тоже можно создавать прическу). Так же, обратите внимание, что в коробке находится пластиковый контейнер, где находятся все насадки в своих посадочных местах, и в случае недостающей насадки это будет сразу видно. Если Вы покупали триммер у нас и в комплектации нет какой либо насадки, убедительная просьба, оставить Ваш контактный номер телефона в следующем отзыве с пометкой «не для публикации», в ближайшее время с Вами свяжется наш менеджер. Спасибо за обращение.
  • Дмитрий
    06.05.2019
    Добрый день. Триммер отличный!!! В инструкции написано: "Чтобы поддерживать триммер в отличном рабочем состоянии, регулярно смазывайте его светлым машинным маслом (в комплект не входит)." В связи с этим, у меня к Вам несколько вопросов: 1) Смазывать нужно только ножи? Или может еще какие то движущие детали? 2) "светлым машинным маслом" - простым машинным маслом. Я правильно понял? Заранее благодарю за ответ.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. 1) Смазывать необходимо только ножи. 2) Да, для смазки нужно использовать простое светлое машинное масло. Спасибо за обращение.
  • Евгения
    08.01.2019
    Здравствуйте!где я могу отдельно купить зарядное устройство на Braun MGK3020?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Зарядное устройство для триммера Braun MGK 3020 можно купить в авторизованном сервисном центре. По телефону горячей линии: 0-800-505-000 Вы можете уточнить номера телефонов и адреса сервисных центров в Вашем городе. Спасибо за обращение.
  • Андрей
    11.12.2018
    Можно ли докупить насадку для тела (как у 3080)?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. У нас на сайте нет в продаже отдельных насадок для триммера Braun MGK 3060. Попробуйте обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило у них есть на продажу отдельные комплектующие для техники Braun. Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.