Огляд термокружки Braun BRSC 001

Огляд термокружки Braun BRSC 001

Даний аксесуар є логічним продовженням широко розповсюджених термосів, які, хоча і мають по-справжньому унікальні властивості, не позбавлені серйозних недоліків в плані зручності використання. Придбання термокружки Braun BRSC 001 надасть вам всі переваги термоса, а також дозволить пити гарячі або прохолодні напої навіть у тих ситуаціях, коли використання термоса є неможливим. Переносна ємність краща, наприклад, в поїздах або під час тривалих піших прогулянок.

Технологія і особливості конструкції

Термокружка виготовлена з матеріалів, що відмінно зберігають вихідну температуру. Зовнішні стінки практично не нагріваються або не охолоджуються надмірно, що дозволяє утримувати ємність незахищеною долонею.

  • Вузький профіль. Саме специфічна форма корпусу відрізняє термокружку Braun BRSC 001 від термосів. наприклад, її набагато простіше розмістити на підставці в салоні автомобіля (далеко не кожен термос поміститься у відповідне місце). Пити з неї можна з будь-якого боку, не намагаючись знайти спеціальну горловину або носик. Це, до речі, ще одна дрібниця, яку оцінять автомобілісти. Адже вона позбавляє від необхідності відволікатися від дороги ні на мить.
  • Зручна кришка. Надійно оберігає вміст від випадкового виливання, але відкривається буквально одним рухом. Її можна просто підняти великим пальцем, злегка натиснувши. Верхня частина являє собою фільтр особливого типу, а не звичайну кришку з окремим стаканчиком, як в термосах.
  • Місткість. Резервуар вміщує максимум 330 мл рідини, тобто трохи більше ніж стандартний стакан. Таким чином, ви зможете взяти з собою запас напою, наприклад, на пробіжку. Чи не занадто багато, але цілком достатньо, щоб освіжитися (або зігрітися) при необхідності.

Корпус термокружки досить міцний і витримує випадкові удари. Втім, не рекомендується піддавати його занадто великим навантаженням, тому що навіть ця міцність має свої межі. При сильному ударі пошкодження можуть не проявиться на зовнішній стороні.

Збереження температури

Термокружка дійсно здатна тривалий час зберігати тепло або прохолоду рідини, але все-таки не безкінечно. Так, гаряча вода (чай, кава) збережуть температуру до 4-х годин, а ось холодна вода залишається такою набагато довше. У деяких ситуаціях до 14-ти години і навіть довше. Слід, однак враховувати, що дані показники не є незмінними і можуть злегка відрізнятися в той чи інший бік в залежності від зовнішньої температури повітря або від того, як часто ви відкриваєте кришку.