Огляд занурюваного блендера Braun MQ 9038 X

Огляд занурюваного блендера Braun MQ 9038 X
В даному огляді ми розглянемо ще один з сімейства занурюваних блендерів серії 9, яка традиційно оснащується потужним мотором, а також має відмінну комплектацію. Купівля блендера Braun MQ 9038 X може бути рекомендована, якщо ви хочете полегшити виконання найпростіших кулінарних операцій, коли в застосуванні більш потужної техніки (наприклад, кухонної машини) все ще немає необхідності. У будь-якому випадку, дана модель напевно порадує технічними характеристиками, надійністю і зручністю. Ви отримуєте повний контроль над швидкістю завдяки технології SmartSpeed - її наростання залежить від ступеня стиснення рукоятки. А естетику корпусу цілком можна оцінити навіть по знімках, на яких виглядає блендер сучасним і дуже красивим.

Комплектація для різних завдань

Стандартний набір насадок, які поставляються з блендером Braun MQ 9038 X, не просто включає необхідний мінімум, а й надає власнику цього приладу повну свободу. Щоб творити і ставити експерименти, готуючи найрізноманітніші страви, починаючи від простих, до унікальних вишуканих шедеврів:
  • металевий вінчик. Легкий і міцний. Має краплевидну форму, що підвищує ефективність збивання яєчних білків (окремо від жовтків). Як правило, саме вінчик використовується найбільш часто. Швидше за все, саме він стане вашим основним інструментом при створенні десертів і кремів.
  • млинок. Призначена для приготування невеликих порцій різних сипучих інгредієнтів. Таких як спеції, трави і навіть кавові зерна.
  • чаша для змішування . Об'ємом стандартний для занурюваного блендера - до 500мл (в залежності від щільності продуктів). Чаша універсальна і підходить як для приготування різного роду фаршів, так і для подрібнення овочів, твердих фруктів, сирів, горіхів і т.ін.
Ніжка блендера виготовлена ​​із застосуванням інноваційних технологій PowerBell Plus і SplashControl (захист від розбризкування), з посиленими рухливими ножами ActiveBlade (з додатковим лезом). Поєднання даних трьох рішень, плюс висока потужність мотора (1000 Ватт) дозволило досягти просто неймовірної швидкості та якості подрібнення інгредієнтів. Всі можливі операції тепер виконуються на недосяжному раніше рівні - швидко, ефективно, рівномірно. Для більшої безпеки та з метою підвищення терміну служби, Braun MQ 9038 X оснащено системою захисту від випадкового вмикання та миттєвого вимкнення.

Унікальна система лез

Вони настільки ефективні, що заслуговують на особливу увагу. Саме завдяки «активному руху» і вдалося збільшити продуктивність блендера Braun MQ 9038. Особливість конструкції передбачає обертання лез навколо власної осі, плюс рух вгору-вниз після стискання ніжки до дна посуду. За результатами тестів було підтверджено зниження на 40% необхідних фізичних зусиль і підвищення в 2 рази підсумкових результатів (якість і рівномірність подрібнення). Щоб стати власником цього відмінного міні-кухаря, просто зв'яжіться з нашими менеджерами за телефонами, вказаними на сайті. Нагадуємо, що ціна блендера Braun MQ 9038 включає безкоштовну доставку по Україні та право на сервісне обслуговування в авторизованих технічних центрах компанії.