Огляд прасувальної системи Braun IS 2044 VI Mini

Огляд прасувальної системи Braun IS 2044 VI Mini

Якісно розгладити речі можна за допомогою хорошого праски, не особливо переймаючись, не витрачаючи зайвий час і сили. Але це добре, якщо кількість речей для прасування невелика, а як бути, коли доводиться гладити багато, часто і якість весь час має залишатися на висоті? Якщо у вас велика сім'я з дітьми, то, як не старайся, але навіть дуже хорошого праски буде недостатньо. Просто тому, що він не розрахований на великий обсяг роботи. На відміну від сучасної прасувальної системи. Тим більше, що ціна прасувальної системи Braun IS 2044 VI Mini приблизно відповідає ціні хорошого праски, а ось технічні можливості у неї набагато ширше.

Потужний комплекс для побутового використання

Технічні характеристики даного пристрою дозволяють за короткий період часу впоратися з найскладнішими завданнями - від прасування великої кількості білизни, до відпарювання і розпрямлення складок на джинсах і іншому одязі з міцної, щільної, непоступливого тканини. За рахунок досить високої потужності прасувальна система Braun IS 2044 VI Mini швидко нагрівається і готується до роботи в лічені секунди. Для найскладніших, коли складки не піддаються, можна скористатися функцією парового удару. Причому в даному режимі можливості прасувальної системи істотно вище, ніж у будь-якого «стандартного» праски.

Функціонал прасувальної системи Braun IS 2044 VI Mini

Хоча зовні комплекс дійсно дуже схожий на праску, він діє куди ефективніше і оптимізований в першу чергу на тривале використання, на роботу з великою кількістю речей. Це стає зрозуміло, якщо оцінити технічні параметри приладу:

 

  • запас води. Ємність для води вміщає 1,3 літра, що дозволяє спокійно гладити, не відволікаючись на постійне повторне поповнення запасів. Це дуже зручно, якщо, наприклад, потрібно постійно використовувати функцію парового удару.
  • паровий удар. Цей особливий режим не тільки більш ефективно розгладжує складки, але навіть дозволяє відпарити найдрібніші частинки бруду, які не піддалися пранні! Пар під тиском в 5 бар подається потужним імпульсом з отворів в прасувальної поверхні. На короткий час до 300 м / хв. підвищується витрата води.
  • висока потужність. У вашому розпорядженні 2200 Ватт, що гарантує швидке приведення прасувальної системи в робоче положення, а також стабільно високу температуру прасувальної поверхні.
  • режим ECO. Використовуйте його для роботи з делікатними тканинами, такими як шовк. Крім того, в даному режимі істотно знижується рівень енергоспоживання.

Іноваційні технології

Велике значення для підвищення ефективності та якості роботи даного прасувального комплексу має впровадження фахівцями компанії Braun передових технологій. Так, завдяки особливій формі підошви «Eloxal Plus FreeGlide 3D» прасувальна система порадує вас легкістю ковзання по будь-якій тканині - від ніжного шовку до виробів з льону та бавовни. Гарантується виняткова легкість, швидкість і комфорт без необхідності докладати фізичні зусилля! Причому забезпечено рівномірний ковзання навіть в зворотному напрямку. Без проблем долаються шви, складки у кишень, «блискавки» або маленькі ґудзики. Ну і, нарешті, технологія Silent, яка дозволяє працювати приладу дуже тихо, практично абсолютно безшумно. Якщо ви вирішили зробити остаточний вибір і купити прасувальну систему Braun IS 2044 VI Mini , то зробити це можна в нашому інтернет-магазині прямо зараз. Оформлюйте замовлення як через Персональний кабінет, так і телефоном.