Огляд фотоепілятора Braun BD 5001

Огляд фотоепілятора Braun BD 5001

Безболісна епіляція надовго з фотоепілятором Braun

Кожна дівчина знає, яких зусиль коштує прекрасний зовнішній вигляд. Скільки різних процедур необхідно провести, щоб подобатися не лише оточуючим, але і самій собі! Однією з, мабуть, найбільш неприємних процедур, є видалення небажаних волосків. Варіантів епіляції безліч, і, звичайно, в кожного з них є своє «але». Звичайний станок – малоефективно, епілятор і віск – боляче, а відвідування СПА-салонів закінчується тратою величезної кількості грошових коштів. Що ж робити в такому випадку? Відповідь є у фахівців німецького бренду Braun – фотоепілятор Braun BD 5001. Цей диво-прилад, позбавить вас від видимих волосків без больових відчуттів і на тривалий час.

Фотоепіляція з IPL-технологіями

У перекладі з англійскогой Intensive Pulse Light (IPL) перекладається як «інтенсивне імпульсне світло». Його особливість полягає в світлових спалахах, вироблених пристроєм, завдяки яким присипляються волосяні фолікули і зупиняється цикл зростання волоска.

Особливості фотоепілятора Braun BD 5001

  • Датчик тону шкіри SensoAdapt. Так як шкіра людини, на одній ділянці може мати різний тон, датчик розпізнає його перед кожним спалахом і підлаштовує інтенсивність імпульсів для ефективності процедури.
  • Режим дбайливого епіляції GentleMode, розрахований для обробки чутливої шкіри. Фотоепілятор Braun працює на більш низькому енергетичному рівні, ніж в звичайному режимі.
  • Невеликі ділянки шкіри, такі як зона бікіні і пахви, ви обробите за лічені хвилини.
  • Вам буде потрібно всього 8 хвилин для епіляції ніг або рук.
  • Для можливості тривалої і безперервної процедури, прилад працює від мережі.

У яких випадках не можна використовувати фотоепілятор?

Для того, щоб розуміти чи можна вам працювати з фотоепілятором, важливо уважно прочитати інструкцію і отримати консультацію фахівця. Існують деякі випадки, в яких використовувати такий пристрій не бажано або процедура буде неефективна.

Як довго буде працювати Braun BD 5001?

Як і будь-яка техніка, фотоепілятор BD 5001 вимагає дбайливого ставлення. У разі правильного догляду, прилад прослужить вам дуже довго. Термін служби лампи у всіх фотоепіляторах вимірюється в кількості спалахів. Braun BD 5001 має ресурс лампи в 120'000 спалахів, що прирівнюється до 6-8 років експлуатації при фотоепіляції ніг/рук. Зверніть увагу, що прилад не поламається по закінченню ресурсу фотоелемента, просто з'явиться необхідність замінити його в найближчому сервісному центрі і він знову готовий до роботи . А ви, в свою чергу, будете насолоджуватися чудовими результатами – супергладенькою шкірою!