Огляд епілятора Braun SE 9969v SkinSpa

Огляд епілятора Braun SE 9969v SkinSpa

Гладенька гарна шкіра обличчя та тіла – мрія кожної представниці прекрасної статі. Для того щоб досягти бажаних результатів, дівчата все частіше відвідують дорогі салони краси або намагаються зробити всі необхідні процедури в домашніх умовах. Перший варіант невблаганно спустошує гаманці, другий – більш економний, але й менш ефективний. Фахівці німецької компанії Braun вирішили спростити ваше життя, випустивши пристрій здатний подбати про вашу шкіру належним чином – епілятор Braun SE 9969v SkinSpa. Догляд за шкірою на рівні спа-салонів, без зайвої витрати грошей та часу. У цьому огляді ми розповімо вам про нього більш детально.

У чому особливості епілятора Braun SE 9969v SkinSpa, від аналогічних моделей 9-ї серії?

Якщо ви завжди хотіли отримати прилад, який допоможе у догляді за шкірою обличчя та тіла, то епілятор SE 9969v SkinSpa – саме те, що вам потрібно! Пристрій володіє не тільки відмінною якістю та функціональністю, але і має деякі особливості, після яких кожна дівчина захоче купити епілятор Braun SE 9969v SkinSpa.

  • Головною родзинкою цієї моделі епілятора є наявність у його комплектації масажної щітки. Завдяки даному аксесуару, прилад забезпечить вам розслабляючий масаж всього тіла у будь-який час, який ви побажаєте. Така процедура підвищує циркуляцію крові, і, як наслідок, поліпшується як зовнішній вигляд шкірного покриву, так і загальне самопочуття.
  • Дві насадки-щіточки для пілінгу, глибокого і м'якого, сприяють регенерації шкіри, очищають її, масажують та запобігають появі врослого волосся після епіляції.
  • У комплекті з эпілятором Braun SE 9969v передбачений пристрій для чищення обличчя з 3-ма насадками до нього (стандартна, для чутливої ​​шкіри та для інтенсивного пілінгу). Прилад герметичний, так що ви легко можете використовувати його в душі.

Технічні характеристики SE 9969v

Як і всі епілятори Braun Silk-epil 9, ця модель може похвалитися своїми прекрасними технічними характеристиками.

  • Епіляційна голівка розширена на 40%. Процедура епіляції асоціюється у вас з тривалістю процесу? Тільки не з епілятором Braun SE 9969v! Його плаваюча широка голівка, адаптується до контурів вашого тіла, захоплюючи за один рух більшу ділянку шкіри. Процедура видалення небажаних волосків стає максимально ефективною та потребує набагато менше часу.
  • Пінцети MicroGrip Tweezer. Головне завдання епіляторів – забезпечити вам гладеньку шкіру, без єдиного волоска, на тривалий період часу. Braun SE 9969v впорається з цим на всі 100%! Його вдосконалені 40 пінцетів з технологією MicroGrip Tweezer здатні видаляти навіть найменші (довжиною від 0,5 мм, товщиною від 0,02 мм) волоски. Ніякої щетини на ваших ніжках, тільки бездоганна гладкість до 4 тижнів!
  • Технологія Wet & Dry. Ви знаєте, як приємно часом розслабитися в гарячій ванні, забувши про всі проблеми, присвятивши час собі. У такі моменти, догляд за шкірою найкращий! Адже гаряча вода розслабляє не тільки вас, але й кожну клітинку вашої шкіри. А це означає, що процедура епіляції стане більш комфортною. Корпус епілятора Braun SE 9969v SkinSpa повністю герметичний, тому ви можете без проблем скористатися ним просто лежачи у ванній!
  • Насадка з масажними роликами. Давним-давно відомо, що епіляція болюча процедура, однак, німецькі фахівці Braun вирішили спростити життя прекрасної половини населення, оснастивши SE 9969v насадкою з масажними роликами. Вони значно зменшують неприємні відчуття під час процедури, здійснюючи приємний масаж вашої шкіри.
  • Система підсвічування SmartLight. Під час видалення небажаних волосків важливо, щоб ви перебували у приміщенні з гарним освітленням. Інакше, всі спроби отримати, в кінцевому рахунку, ідеально гладку шкіру будуть просто марні. Ця модель епілятора оснащена системою підсвічування SmartLight. Навіть найтонші волоски не залишаться непоміченими!
  • Дві швидкості. Тут все просто. Хочете більше дбайливу роботу пристрою – вибирайте першу швидкість, потрібно прискорена епіляція – другу. Перемикати їх можна за допомогою одного пальця.
  • Комплектація. Епілятор Braun SE 9969v SkinSpa, безумовно, порадує вас своєю комплектацією (насадка для швидкої епіляції, насадка для точкового епіляції, дві щіточки для пілінгу тіла, два захисних ковпачка для щіточок, прилад для пілінгу обличчя з трьома різними насадками, масажна щітка для тіла, щіточка для очищення пристрою, мішечок для зберігання приладу та аксесуарів).

Вам не доведеться більше влаштовувати муки для своєї шкіри у вигляді воску та шугаринга, або витрачати шалені гроші у СПА-салонах, якщо у вас є епілятор Braun SE 9969v SkinSpa, адже він задовольнить побажання навіть самої примхливої ​​красуні!