Епілятор Braun SE 9969v SkinSpa

Епілятор Braun SE 9969v SkinSpa
Рейтинг: 4 з 5
Голосів: 3
Код товару: 0984
Серія SkinSpa. Тип епіляції: суха/волога. Тип епіляційної голівки: пінцети. Кількість швидкостей: 2. Кількість пінцетів: 40. Технологія MicroGrip Tweezer. Підсвічування. Подвійна масажна система. Живлення: від акумулятора. Щіточка для чищення. Колір: білий/сріблястий.

Комплектація Braun SE 9969v SkinSpa (12в1):
  • Прилад для чищення обличчя + 3 насадки;
  • Насадки для епіляції: насадка для швидкої епіляції, насадка для точкової епіляції, стандартна насадка з масажними роликами;
  • Насадки для пілінгу тіла: насадка-щітка для пілінгу, насадка-щітка для глибокого пілінгу;
  • 2 захисних ковпачка для насадок;
  • Масажна щіточка для тіла;
  • Мішечок для зберігання.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Огляд Читайте огляд про Braun SE 9969v SkinSpa
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun SE 9969v SkinSpa
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (3)

Опис і характеристики

  • Плаваюча широка голівка
    Плаваюча широка голівка
    Епілятор Braun SE 9969v, купити який ви можете у нашому офіційному магазині з гарантією від виробника та безкоштовною доставкою по Україні, видаляє більше волосків одним рухом. Голівка пристрою на 40% ширше, ніж у попередніх серіях, та захоплює більшу ділянку шкіри, що значно прискорює процес епіляції. Завдяки тому, що голівка приладу плаваюча, вона повторює контури вашого тіла, ефективно оброблюючи усі його ділянки. Відтепер ви будете витрачати мінімум вашого часу для отримання ідеально гладенької шкіри надовго.
  • Догляд за тілом та за обличчям
    Догляд за тілом та за обличчям
    Погодьтеся, приємно, коли ваша шкіра чиста та доглянута. Для цього ви не зобов'язані витрачати силу-силенну грошей у професійних салонах, досить придбати епілятор Braun SE 9969v. Ціна цього пристрою ідеально поєднується з його прекрасними характеристиками та надійністю. З ним ви отримуєте 3 в 1 – догляд за тілом та за обличчям. Дві щіточки для пілінгу, глибокого та м'якого, і масажна насадка подбають про шкіру вашого тіла. А пристрій для обличчя та три додаткові насадки, стандартна, для чутливої шкіри і для глибокого очищення, подарують належний догляд вашій ніжній шкірі обличчя.
  • Що входить у комплект?
    Що входить у комплект?
    У комплектації епілятора Braun SE 9969v передбачені: насадка для швидкої епіляції, насадка для точкової епіляції, дві щіточки для пілінгу (глибокого та м'якого) тіла, два захисних ковпачка для щіточок, пристрій для чистки обличчя зі стандартною насадкою, дві додаткові насадки до нього (для чутливої шкіри і для глибокого очищення), масажна щітка для тіла, щіточка для очищення пристрою і мішечок для комфортного зберігання. З такою широкою комплектацією, цей чудо-пристрій просто незамінний для кожної дівчини.
  • Технологія Wet & Dry
    Технологія Wet & Dry
    Процедура епіляції занадто болюча? З Braun SE 9969v ви можете забути про неприємні відчуття раз і назавжди! Прилад оснащений технологією Wet & Dry (корпус повністю герметичний), завдяки якій ви можете без проблем проводити процедуру під час прийняття душу або ванни. Гаряча вода сприяє розширенню пор шкіри, заспокоює її, епіляція стає більш комфортною. Масажна система приладу також допоможе вам забути про біль під час процедури.
  • Ефективніше епіляції воском
    Ефективніше епіляції воском
    40 вдосконалених пінцетів з технологією MicroGrip Tweezer видаляють навіть найкоротші волоски, довжиною від 0,5 мм, що набагато ефективніше воску. Для проведення процедури за допомогою воску, необхідно, щоб довжина волосків була 2 мм. З епілятором Braun SE 9969v більше не доведеться чекати, ви можете зробити свої ніжки бездоганно гладенькими у будь-який момент. Функція підсвічування SmartLight не дозволить вам пропустити жодного, навіть самого тонкого волоска. Гладкість вашої шкіри до 4 тижнів, з SE 9969v це більше, ніж реально.
  • Масажна щіточка для тіла
    Масажна щіточка для тіла
    Шкіра нашого тіла, як і шкіра обличчя, вимагає регулярного догляду. Епілятор Braun SE 9969v в своїй комплектації має унікальну щіточку для розслаблюючого масажу тіла. Завдяки цій щіточці покращується зовнішній вигляд шкірного покриву і підвищується циркуляція крові. Масажна щітка чудово підійде для зони декольте і для тих у кого чутлива шкіра.
Характеристики товару
Тип епіляції: суха / волога
Кількість пінцетів: 40
Кількість швидкостей: 2
Масажні ролики: є
Підсвічування: є
Плаваюча головка: є
Спосіб роботи: від акумулятора
Час зарядки (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 40
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Щітка для обличчя: є
Щітка для пілінгу: є
Масажна щіточка: є
Для швидкої епіляції: є
Для чутливих ділянок: немає
Для точкового видалення волосся: є
Бриюча голівка: немає
Знімний триммер: немає
Охолоджуюча рукавиця: немає
Щіточка для чищення: є
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Додаткові особливості: у комплекті: дві кришечки-ковпачка, 3 насадки-щіточки для обличчя, масажна щіточка для тіла

Відгуки

  • Светлана
    08.04.2019
    Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, когда появится данная модель и её цена. Спасибо.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. В данный момент у нас нет точной даты поставки эпилятора Braun SE 9969v SkinSpa. Рекомендуем сделать предварительный заказ, оставив контактный номер телефона, и как только он появится в наличии с Вами свяжется наш менеджер. Спасибо за обращение.
  • Алена
    10.06.2018
    Добрый день, очень довольна этой моделью. Подскажите когда будут в наличие насадки для пилинга лица? И для эпилятора также....
    Адміністратор Braun
    Добрый день. В данный момент у нас на сайте есть 3 варианта сменных щеточек для пилинга лица (Сменная насадка для пилинга чувствительной кожи - Braun SE 80s Face; Сменная насадка для пилинга - Braun SE 80 Face; Сменная насадка для интенсивного и глубокого пилинга - Braun SE 80e Face) и 1 для пилинга тела (Насадка для эпилятора Braun SE7 79) совместимых с эпилятором Braun SE 9969v SkinSpa. Спасибо за обращение и Ваш отзыв.
  • Анна
    06.12.2017
    Добрый день, подскажите, есть ли такой эпилятор в наличии? И почему цена на такую полную комплектацию ниже чем на эпиляторы с меньшей комплектацией!
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Эпилятор Braun SE 9969v SkinSpa есть в наличии. Только у одного эпилятора Braun 9-ой серии на данный момент стоит на сайте выше цена. Это эпилятор Braun SE 9961e. Ценообразованием занимается представительство Braun. Можем предположить, что затраты на изготовление бритвенной насадки с триммером выше, чем щёточки для лица. Спасибо за обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.