Огляд блендеру Braun MQ 5077 WH Buffet

Огляд блендеру Braun MQ 5077 WH Buffet

Кожен кулінар, чи то справжній профі або ж «звичайна» домогосподарка так чи інакше шукає способи і можливості полегшити рутинну, тяжку роботу на кухні. Це зрозуміло, адже як би ви не полюбляли сам процес приготування їжі, деякі операції, такі, наприклад, як подрібнення (шинкування) продуктів просто втомлюють. Правильним рішенням проблеми є придбання якісної побутової техніки. В даному огляді ми розглянемо один з прекрасних сучасних зразків від популярного бренду - блендер Braun MQ 5077 WH Buffet Купити прилад ви завжди можете на нашому сайті. Але, для початку, давайте оцінимо його можливості і особливості.

Простий та універсальний

Компактні розміри і порівняно невелика потужність дозволяють віднести Braun MQ 5077 WH Buffet до категорії кухонної техніки частого використання. Він стане в нагоді в тих випадках, коли немає особливої ​​необхідності використовувати більш складні і потужні кухонні машини. Наприклад, якщо ви хочете швидко змішати невелику порцію овочів і приготувати салат на одну персону або зробити крем для бісквіта. Якщо під рукою цей блендер, у вашому розпорядженні 750 Вт потужності і широкі можливості контролю швидкості - 21 швидкісний режим плюс функція TURBO!

Сучасний і стильний

Дизайн блендера цілком відповідає сучасним стандартам, які можуть застосовуватися до побутової техніки подібного класу. Нічого унікального, але, в той же час, досягнуто вдале поєднання краси і функціональності. Кольорове виконання об'єднує сіро-білі, що також є нормою сьогодні для переважної більшості аналогічних агрегатів. Пластиковий корпус легкий і досить міцний (природно, за умови обережного поводження). А леза, виготовлені з нерж. стали, довгий час збережуть ріжучі властивості, навіть при регулярному інтенсивному використанні. З нержавіючої сталі виготовлена ​​і ніжка блендера.

Комплектація блендера Braun MQ 5077 WH Buffet

Доволі широкий вибір насадок і зручні чаші для змішування, це один з головних плюсів Braun MQ 5077 WH Buffet. Фактично немає кухонних завдань, з якими він би не впорався. У комплекті є досить містка мірна чаша (об`єм 0,6 літра). У комплектацію входять:

  • насадка кухонний комбайн. Значно розширює функціонал блендера. Оснащена дисками для тонкого і грубого натирання, диском для нарізування інгредієнтів тонкими пластинами, а також особливою насадкою для картоплі фрі.
  • металевий вінчик. Універсальний аксесуар, найбільш часто використовуваний при приготуванні різних страв і сумішей. Відмінно збиває яєчні жовтки.
  • насадка для пюре. Як випливає з назви, спеціально розроблена саме для швидкого, якісного змішування овочевих і фруктових пюре.
  • мірна склянку. Точно визначайте пропорції продуктів та інгредієнтів.

Зручність в експлуатації

Використовувати цей блендер виключно просто і комфортно, а весь процес освоєння навряд чи займе у вас більше кількох хвилин. Зверніть увагу, що завдяки наявності прогумованої оболонки на ергономічній рукояті, прилад не вислизає навіть з вологою руки. До того ж, що дуже важливо і зручно, управління перемиканням швидкостей є однією рукою в будь-який момент. Без необхідності зупиняти роботу і міняти хват. Будь-яку насадку легко зняти, але ви можете зовсім не турбуватися про те, що вона від'єднається під час роботи! Про це подбає система EasyClick. Після використання, всі насадки, за винятком кришки редуктора, можна очистити і вимити посудомийній машині або під проточною водою. Ви можете, не залишаючи наш сайт купити блендер Braun MQ 5077 WH Buffet , оформивши замовлення через особистий кабінет або одним телефонним дзвінком. Доставка товару територією України буде проведена безкоштовно. Оплатити сам товар можна безготівковим розрахунком.