Огляд блендера Braun MQ 320 Pasta

Огляд блендера Braun MQ 320 Pasta

Любите апетитну пасту карбонара, або вишукану болоньєзе? Виберіть цю модель блендера і ви зможете готувати не тільки ці страви, а й багато-багато інших.

Braun MQ 320 Pasta – ідеальний пристрій для приготування соусів, тому він необхідний тим, хто кожне блюдо хоче зробити витвором мистецтва. Будь-який досвідчений кулінар скаже вам, що соус – спосіб перетворити звичайне куховарство в справжній кулінарний шедевр. З блендером, про який йде мова, ви станете справжнім шеф-кухарем.

Можливості

Стаціонарний блендер – необхідний пристрій на будь-якій кухні. Приготувати з його допомогою ви зможете величезну кількість страв, користуватися блендером дуже зручно. Модель MQ 320 Pasta має потужність 550 Вт і 2 швидкості, що дозволяє вам, використовуючи пристрій, за лічені хвилини подрібнити овочі, змішати коктейль, приготувати соус. Блендер не тільки функціональний, але і красивий. Білий пластик, приємна форма, насадка «дзвіночком».

Остання, до речі, не просто так має дивну конструкцію. Завдяки такій формі, насадка блендера не буде розбризкувати інгредієнти. Гострі леза знаходяться біля основи, вони розташовані так, що пристрій подрібнює будь-які інгредієнти з блискавичною швидкістю. Все це називається технологією «Power Ball», яка є відмінною рисою блендерів Braun. Тримати блендер в руці і перемикати швидкості легко. До того ж, він має стильний зовнішній вигляд і не займатиме занадто багато місця на кухні. Braun MQ 320 Pasta оснащений безшумним мотором, тому ви не почуєте його, тільки побачите результат.

Що в комплекті?

Для того, щоб правильно готувати навіть найскладніші страви, ви отримаєте в комплекті з пристроєм MultiQuick 3 мірну склянку. Трохи борошна або цукру, трохи масла... Тепер ви не помилитеся відміряючи точно необхідну кількість тих чи інших інгредієнтів для соусів. Чи готуєте песто, для якого потрібно трохи сиру та кедрових горішків? Хочете спробувати соус сальса ді ночі, приготування якого вимагає трохи горіхів?

Практично будь-яка страва вимагає таких інгредієнтів, які потрібно нарізати невеликими порціями. Трави, спеції, морква, цибуля ... Навіть найпростіший суп складається з таких компонентів. Спеціально для того, щоб ви могли підготувати інгредієнти для приготування страв за лічені хвилини, розробники Braun створили малу чашу-подрібнювач. Часник, твердий сир, базилік, помідори-чері – пристрій покришить все це дуже швидко.

Готуйте з задоволенням, придумайте нові рецепти, насолоджуйтеся різноманітними смаками. Нехай блендер Braun стане вашим кращим кухонним помічником!