Кілька порад для ідеального гоління

Кілька порад для ідеального гоління

Кожному чоловікові здається, що він знає про гоління все. Однак це не заважає представникам сильної статі відчувати тимчасовий дискомфорт, який викликає роздратування шкіри та порізи. Скористайтеся нашими порадами і відчуйте, що таке ідеальне гоління.

1. Використовуйте бритву Braun

З нею ви забудете, що таке роздратування. Моделі всіх серій розроблені для того, щоб гоління було ефективним і комфортним. Якщо ваша щетина густа і жорстка, купуйте Braun Series 5 з потужним мотором. Голитеся перший раз? Краще зробити це за допомогою приладу першої серії. Він забезпечує відмінний результат, їм легко користуватися. Німецька торгова марка пропонує широкий асортимент бритв з унікальними особливостями. Кожен чоловік може вибрати те, що йому потрібно.

2. Не нехтуйте умиванням

Якщо шкіра обличчя не очищена, це заважає голінню. Ще кращого ефекту ви досягнете, скориставшись пінкою для вмивання. Якщо очистите шкіру перед початком процесу, ви не поріжетеся і не будете відчувати неприємні відчуття. Не полінуйтеся вмитися.

3. Вода повинна бути теплою

Чому краще вмиватися теплою водою? Вона розкриває пори, робить волоски м'якими та заспокоює шкіру. Ви не тільки якісніше поголитеся, але, до того ж, уникнете таких неприємностей, як почервоніння на обличчі. Моделі бритв серії Wet&Dry можна використовувати під душем, що зробить процес ще більш комфортним.

4. Геть рушник!

Користуватися ним потрібно після гоління. Не пересушуйте шкіру. Насухо витерти обличчя можна один раз: після закінчення процедури.

5. Не тисніть

Зверніть увагу на те, як ви тримаєте бритву. Чи не занадто натискаєте? Шкірі обличчя це не сподобається, і реакція не забариться. Багато бритв Braun розроблені таким чином, що вони не тиснуть на шкіру, завдяки чому ймовірність порізатися виключена.

6. Правильний напрямок

Однією з найпоширеніших помилок є гоління проти росту волосся. Можливо, вам здається, що так виходить набагато ефективніше? Однак, користуючись найкращою бритвою, і порушуючи закон "правильного напряму", ви отримаєте сильне роздратування, впорається з яким не допоможуть кращі косметичні засоби.

7. Бальзам після гоління

Чи вважаєте, що бальзами, які потрібно застосовувати після гоління, марний винахід і марна трата грошей? Значить, ви ними ніколи не користувалися. Такий бальзам заспокоює шкіру, зволожує її. Ніякого роздратування і червоних плям.

Любіть своє обличчя і голіться правильно за допомогою ідеальних приладів від Braun!