Braun Series 1 – гоління без надмірностей

Braun Series 1 – гоління без надмірностей

Всім представникам сильної половини людства знайомий такий процес, як гоління. Для одних він повторюється з періодичністю раз на кілька місяців, для інших – пару разів на тиждень, третім же, необхідно голитися щодня. Все це, звичайно, індивідуально, та залежить від щетини кожної людини, але важливим моментом для всіх було, є і залишається – хороша бритва. Так як від цього залежить те, наскільки якісно вона впорається зі своїм завданням та чи будуть якісь неприємні наслідки після самої процедури. Звичайно ж, всі чули знамениту фразу «шрами прикрашають чоловіків», але такі порізи навряд чи викликатимуть захоплення у вашої другої половинки. Втім, як і у вас самих. Тому при виборі пристрою, зважуйте всі за та проти. У цій статті ми розповімо вам про прилади для гоління від Braun першої серії.

Електробритви Braun, не з чуток відомі у всьому світі своїми бездоганними характеристиками, вони давно завоювали репутацію кращих бритв у світі. І не випадково, адже розроблені вони були тільки кращими німецькими фахівцями. Серед широкого асортименту електробритв, кожен знайде ту модель, яка буде підходити саме йому. Якщо ви – прихильник простоти, надійності і функціональності, вам ідеально підійде одна з бритв Braun Series 1.

Електробритви Braun Series 1 – це ...

  • Широка сітка SmartFoil ™. Дана сітка оснащена отворами різної форми, завдяки чому захоплюються навіть ті волоски, що ростуть в різних напрямках.
  • Вузька головка для гоління. Пристрій впорається з голінням на всі 100% навіть у важкодоступних місцях.
  • Система FreeFloat. Сіточка для гоління електробритв Braun Series 1 плаваюча. Це означає, що під час процедури, вона повторює контури обличчя, збриваючи всі волоски на своєму шляху.
  • Висувний тример. При необхідності, або при бажанні, ви можете підрівняти контури бороди і бакенбард за допомогою висувного тримера.
  • Легке очищення. Після гоління ви без сумнівів можете промити ріжучі елементи бритви, так як в тому місці корпус пристрою повністю герметичний (Увага! Дуже важливо перед вологим чищенням приладу відключити його від мережі).
  • Робота від мережі/акумулятора. Моделі бритви Braun Series 1 130 та 170 працюють виключно від мережі, завдяки чому ви зможете користуватися ними безперервно стільки, скільки вам потрібно. А моделі Braun Series 1 150 і 190 можуть працювати як від мережі, так і від акумулятора. Ви не будете прив'язані до розеток, а 30-ти хвилин буде цілком достатньо для декількох повноцінних сеансів гоління.

Де можна купити Braun Series 1?

Отримати вичерпну інформацію про модель бритви Braun, яка зацікавила вас, або оформити замовлення, ви можете по телефону, онлайн через наш офіційний інтернет-магазин, або, поспілкувавшись в живу з консультантом шоу-руму Braun-market та зробити покупку на місці.

Електробритви Braun Series 1 – ваш простий шлях до якісного гоління.