Шампунь та бальзам-ополіскувач у подарунок від Braun-market!

Акція завершена
Шампунь та бальзам-ополіскувач у подарунок від Braun-market!

Купуючи техніку Braun по догляду за волоссям (фени, фен-щітки, плойки, випрямлячі та гребінці), ви гарантовано отримаєте приємний подарунок від Braun-market! З безкоштовною* доставкою по всіх містах України!

Бездоганна зачіска - половина успішного образу кожної дівчини. Погодьтеся, що гарне доглянуте волосся завжди буде притягувати погляди оточуючих своїм здоровим виглядом і блиском. Якісна техніка по догляду за волоссям від німецького бренду Braun допоможе вам у створенні різних зачісок на кожен день! Фени, фен-щітки, плойки, випрямлячі та гребінці - знайдіть свій пристрій, яке стане вашим професійним стилістом-перукарем.

Акційна пропозиція! Купуйте техніку Braun по догляду за волоссям та отримуйте у подарунок прекрасний набір від Procter&Gamble - шампунь і бальзам-ополіскувач Pantene!

Довірте турботу про ваше волосся Braun!

Термін проведення акції: 22.02 - 24.04.17.

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05