Відсвяткуйте день народження фірмового шоу-руму «DeLonghi, Kenwood Braun» разом з нами!

Акція завершена
Відсвяткуйте день народження фірмового шоу-руму «DeLonghi, Kenwood Braun» разом з нами!
Іменинники щедрі на подарунки! На честь 3-х річчя з моменту відкриття фірмового show-room, розташованому в ТЦ «Gorodok Gallery» готуйтеся взяти участь у розіграші цінних призів! Акція триватиме з 12.06 по 10.07.2020. Чекаємо всіх, щоб розділити святкування дня народження разом!

Що ж підготували для вас наші іменинники? Подарунки, які кожен полюбить! А саме:

  • Кухонна машина Kenwood – для створення кулінарних шедеврів;
  • Кавомашина DeLonghi – для приготування смачної кави;
  • Прасувальна система Braun – для комфортної роботи з праскою.

Для участі у святковому розіграші потрібно всього лише:

  1. Придбати будь-яку техніку, яка вам сподобалась в шоу-румах «DeLonghi, Kenwood Braun» в ТРЦ «Lavina Mall», або ж, ТЦ «Gorodok Gallery» на суму від 999 гривень. В акції також беруть участь замовлення, зроблені в онлайн-магазинах Kenwood-shop, DeLonghi-shop і Braun-market.
  2. Після оформлення покупки, разом з чеком, ви отримуєте талон з унікальним номером. Отримати його ви зможете безпосередньо у співробітника магазину. При оформленні онлайн-замовлення талон буде перебувати разом з іншими документами в коробці з товаром.
  3. Звичайно ж, найважливіший момент, бути присутнім на розіграші ТЦ «Gorodok Gallery», який проведемо 11 липня 2020. Рекомендуємо заздалегідь спланувати ваш час, так як всім учасникам буде необхідна реєстрація у співробітника фірмового магазину. Просимо також взяти з собою чек, який підтверджує покупку в акційний період.

Та прибуде з вами удача і везіння! Переможці будуть обрані випадковим чином, тому, у всіх однакові шанси на перемогу! Більше придбаних товарів одним учасником – більше унікальних номерків, а це означає більше шансів на виграш саме для вас! 

Хотіли б також нагадати, про побажання наших іменинників, а саме про своєчасну присутність гостей на святі, адже розіграш буде проходити тільки серед присутніх зареєстрованих клієнтів. Реєстрацію необхідно пройти безпосередньо в нашому фірмовому магазині 11.07.2020 року до 14:30. При собі необхідно мати відривний талон учасника розіграшу і чек, що підтверджує зроблену покупку в період проведення акції.

Залишились питання щодо акції? Менеджери гарячої лінії і співробітники шоу-румів «DeLonghi, Kenwood Braun» з радістю допоможуть вам у робочий час!