Зубна щітка Braun Oral-B Kids Incredibles 2 D12.513K

Схожі моделі:
Зубная щетка Braun Oral-B Kids Star Wars D100.413.2K Зубная щетка Braun Oral-B Kids Star Wars D100.413.2K
Код: 1278
1099 грн
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Star Wars D100. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 2 (щоденний, делікатний). Професійний 2-хвилинний таймер (4 по 30 секунд). Кількість насадок: 1 («Kids Star Wars» EB 10 - для молочних зубів). Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. 4 наклейки на зубну щітку. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років. Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Incredibles 2 D12.513K
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1165
Зубна щітка Braun Oral-B Kids Incredibles 2 D12.513K. 2D-технологія чищення зубів (здійснює зворотно-обертальні рухи, ретельне видалення нальоту з кожного зуба). Режими чищення: 1 (щоденний). 2-хвилинний таймер. Кількість насадок: 1 («Kids Incredibles 2» EB 10 - для молочних зубів). Вологостійкий корпус. Прогумована ручка. Безконтактна зарядка. Система живлення: акумулятор. Для дітей віком від 3 років.
Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (1)
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Чищення зубів як розвага
    Чищення зубів як розвага
    Зубна щітка Braun Oral-B Kids Incredibles 2 D12.513K з нанесеними зображеннями героїв популярного мультфільму, напевно сподобається вашим дітям. Вам більше не доведеться змушувати їх чистити зуби, адже малюки із задоволенням будуть робити це самі, бажаючи наслідувати «приклад» улюблених персонажів! Тепер чистка зубів стає своєрідною грою. При цьому якість процедури анітрохи не постраждає – використання сучасних технологій, дотримання медичних рекомендацій і якість виготовлення є запорукою збереження здоров'я і сяючої посмішки.
  • Технічні особливості зубної щітки
    Технічні особливості зубної щітки
    Живлення приладу здійснюється від вмонтованого акумулятора, а це значить, немає жодного ризику для здоров'я при використанні його дітьми, навіть без вашого нагляду. Втім, ми все-таки рекомендуємо не залишати дітей надовго, оскільки вони можуть запросто захопитися процесом, а надто довга чистка зубів теж не є корисною. На цей випадок передбачений спеціальний таймер, який спрацьовує рівно через дві хвилини, даючи знати, що процедуру можна припиняти. Зверніть увагу, що зубна щітка Braun Oral-B Kids Incredibles 2 D12.513K працює по т.зв. 2D-технології, роблячи приблизно 7600 зворотно-обертальних рухів протягом хвилини. Такого темпу просто неможливо досягти зі «звичайною», ручною щіткою. Ще одна перевага – зручна прогумована ручка, що не вислизне з вологої та навіть мокрої долоні.
  • Змінна насадка
    Змінна насадка
    Зубна щітка оснащується змінною насадкою Sensitive, яка спеціально розроблена для максимально дбайливого догляду за ротовою порожниною. Її щетинки не травмують слизову оболонку, навіть при інтенсивній чищенні. Оскільки щетинки поступово забруднюються і втрачають еластичність, насадку потрібно періодично міняти. Стоматологи рекомендують робити це не рідше, ніж раз на 3 місяці. Купити зубну щітку Braun Oral-B Kids Incredibles 2 D12.513K і насадку для неї ви можете в будь-який час в нашому магазині, оформивши замовлення по телефону або через Персональний кабінет. Територією України товар буде доставлений до вас безкоштовно.
Характеристики товару
2D-технологія: є
3D-технологія: немає
Pulsonic-технологія: немає
Технологія OxyJet: немає
2-о хвилинний таймер: є
Індикатор датчика тиску: немає
Кількість режимів: 1
Робота від акумулятору: є
Робота від батарейок: немає
Індикатор рівня заряду: немає
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: кількість насадок: 1 («Kids Incredibles 2» EB 10 - для молочних зубів).

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.