Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X Special Edition Rose Gold (D706.513.6X)

Схожі моделі:
Зубная щетка Braun Oral-B iO Series 9N IOM9.1B2.2AD Black Onyx Зубная щетка Braun Oral-B iO Series 9N IOM9.1B2.2AD Black Onyx
Код: 1567
10999 грн
Зубна щітка Braun Oral-B iO Series 9N IOM9.1B2.2AD Black Onyx. Bluetooth підключення до мобільного додатка «Oral-B App». Штучний інтелект Oral-B iO розпізнає 6 зон у ротовій порожнині і спрямовує вас через програму Oral-B, забезпечуючи найретельніше чищення. 3D-технологія чищення зубів. Режими чищення: 7 (щоденний, професійний, делікатний, екстра делікатний, відбілюючий, чистка зика та догляд за яснами). Професійний 2-хвилинний таймер. Кількість насадок: 1. Індикація рівня заряду. Інтелектуальний датчик тиску загоряється червоним, білим або зеленим кольором, попереджаючи про занадто сильний, недостатній або оптимальний тиск. OLED-дисплей повідомляє важливу інформацію, наприклад: режим чищення або нагадування про заміну насадки, крім того він вітає вас при включенні і відображає посмішку, якщо ви провели якісне чищення. Дорожній футляр. Підставка для зберігання насадок. Вологостійкий корпус. Безконтактне заряджання. Система живлення: акумулятор. Сумісний з усіма насадками для зубних щіток Oral-B iO.
Електрична зубна щітка Braun Oral-B Genius X Special Edition Rose Gold (D706.513.6X)
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 21
Код товару: 1394
Зубна щітка Braun Oral-B Genius X Special Edition Rose Gold (D706.513.6X). Bluetooth підключення до мобільного додатку «Oral-B App». Унікальна технологія SmartRing. 3D-технологія чищення зубів. Режими чищення: 6 (щоденний, професійний, делікатний, відбілюючий, догляд за яснами та чистка язика). Професійний та 2-хвилинний таймер. Кількість насадок: 1 («Sensi UltraThin» EB 60 - для екстраделікатной чистки зубів). Індикація стану рівня заряду. Датчик надмірного тиску. Дорожній футляр з системою підзарядки. Вологостійкий корпус. Безконтактна зарядка. Система живлення: акумулятор.
Сумісна з усіма насадками для зубних щіток Oral-B серії «EB» та «OD».
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (19)
  • Відгуки (21)

Опис і характеристики

  • Новий підхід до чищення зубів
    Новий підхід до чищення зубів
    Унікальні сучасні технології, якісний догляд за порожниною рота доступні тільки в кабінеті стоматолога. У всякому разі, до тих пір, поки ви не купили зубну щітку Braun Oral-B Genius X Special Edition Rose Gold (D706.513.6X), розроблену з застосуванням цілого ряду інновацій та оригінальних технічних рішень. Достатньо сказати, що цей прилад має власну зарядну станцію бездротового типу і навіть мобільний додаток Oral-B App для смартфонів та пристроїв на базі Android. Щітка оснащується насадкою змінного типу Sensi UltraThin »EB 60, спеціально призначеною для делікатного чищення зубів з високою чутливістю. Також ви можете використовувати її будь-які насадками для електричних зубних щіток від Oral-B. Широкий асортимент яких завжди доступний на нашому сайті.
  • Система живлення і технологія SmartRing
    Система живлення і технологія SmartRing
    Набирає популярність технологія віддаленого керування пристроями – це можливість отримати доступ до налаштувань Braun Oral-B Genius X Special Edition Rose Gold (D706.513.6X) через браслет, що носиться на руці. Ідеальне поєднання з додатком Oral-B App та бездротової станцією зарядки. Підбирайте свій персональний режим роботи, встановивши один з 6-ти режимів чистки (від делікатного, до особливого, спеціально для чищення язика), а також простежити за залишком заряду в акумуляторі. Корпус приладу герметичний, що дозволяє без жодного ризику залишати щітку у ванній. Дорожній футляр для зберігання служить одночасно і для заряджання акумулятору, що дуже зручно в подорожах.
  • Правильний догляд за порожниною рота
    Правильний догляд за порожниною рота
    Змінна насадка працює за схожим для всіх електрощіток принципом: її голівка швидко обертається і ефективно добирається до нальоту навіть у найвіддаленіших ділянках. Зверніть увагу – прилад має професійний (під ваші власні настройки) і 2-хвилинний таймери, що дозволяють з більшою точністю чистити зуби так, як це рекомендують стоматологи. Вам залишається стежити за підказками таймерів та своєчасно переходити до чищення нової ділянки. Докладні інструкції про правильному чищенню ви знайдете в додатку Oral-B App. Датчик тиску своєчасно зреагує, якщо ви притисне очищувальну головку занадто сильно і автоматично змінить режим роботи.
Характеристики товару
2D-технологія: немає
3D-технологія: є
Pulsonic-технологія: немає
Технологія OxyJet: немає
2-о хвилинний таймер: є
Індикатор датчика тиску: є
Кількість режимів: 6
Робота від акумулятору: є
Робота від батарейок: немає
Індикатор рівня заряду: є
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: Bluetooth підключення до мобільного додатку «Oral-B App». Унікальна технологія SmartRing. Кількість насадок: 1 («Sensi UltraThin» EB 60 - для екстраделікатной чистки зубів). Дорожній футляр з системою підзарядки.

Аксесуари

Відгуки

  • Вита
    04.10.2021
    Лучшая щетка которая у меня была!
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Галина
    28.09.2021
    Какая же изысканная и в тоже время безумно многофункциональная щетка! произведение искусства да и только...
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Станіслава
    20.09.2021
    Згодна, що прилад не з дешевих, однак, лікування зубів набагато дорожче) Спробуйте собі взяти цю щіточку і ви помітите як порожнина рота стане здоровішою!
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Катерина
    20.09.2021
    Одного разу спробуєте - більше не захочете використовувати інші зубні щітки. Вона ідеальна! Наче до цього й зуби не чистила
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Вероника
    12.09.2021
    Комплект отличный. Все что можно в данном комплекте есть. И чехол удобный, и щеточка многофункциональна. Да и попросту дизайн красивый!
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.