Іригатор Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.2)

Іригатор Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet (ОС 501.515.2)
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1468
Зубний центр Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet:
Іригатор. Унікальна технологія OxyJet. Режими роботи: 2 (монопоток і турбопоток). Плавний п'ятиступінчастий регулятор тиску води. Кількість насадок: 4 ( «OxyJet» ED 17). Обсяг контейнера для води: 600 мл. Повітряний фільтр. Контейнер для зберігання насадок. Система живлення: від мережі 220V.
Зубна щітка. 3D-технологія чищення зубів. Режими чищення: 3 (щоденний, чутливий, відбілюючий). Професійний 2-хвилинний таймер. Кількість насадок: 1 ( «Precision Clean» EB 201). Індикація низького рівня заряду і зарядки акумулятора. Датчик надмірного тиску. Підставка для зберігання насадок. Безконтактна зарядка. Система живлення: акумулятор.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet...
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (18)
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Повноцінний комплекс догляду
    Повноцінний комплекс догляду
    Зубний центр Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet можна назвати по істині ідеальним набором для першого знайомства з даними приладами. Чудова електрощіткf Oral-B в тандемі з іригатором надасть повноцінний, а найголовніше, якісний догляд за порожниною рота. Безліч функцій властивих кожному з приладів, допоможе підібрати режим догляду, саме під ваші потреби і запити.
  • Функціонал
    Функціонал
    Зубна щітка Oral-B має 3 режими чищення: щоденний, чутливий, відбілюючий. Тим самим, ви можете вибрати оптимальний режим саме для вас. Професійний 2-х хвилинний таймер буде як ніколи до речі, оскільки, кожні 30 секунд, таймер буде нагадувати про зміну зони, на якій відбувається чистка. Не варто забувати і про датчик надмірного тиску, який буде спрацьовувати щоразу, при сильному натисканні на зону чистки. Працює прилад від акумулятора і має безконтактну зарядку. Іригатор же може порадувати не менш цікавим функціоналом. Прилад має два режими роботи: моноблок для чутливої порожнини рота і більш м'якого чищення і турбопоток - важкодоступних місць. Також, на корпусі блоку, можна помітити плавний п'ятиступінчастий регулятор тиску води. Працює даний прилад від мережі 220 V.
  • Комплектація
    Комплектація
    Крім самих приладів, зубний центр Braun OC 20 Oral-B Professional Care OxyJet має дуже багату комплектацію. До зубній щітці в комплекті йде насадка для щоденного чищення, проте, ви завжди можете докупити необхідну вам насадку, завдяки сумісності щітки з різними насадками Oral-B. До іригатором, крім блоку в 600 мл, йдуть 4 змінні насадки. Що вельми зручно, і не обтяжує пошуком нової, у міру закінчення робочого стану старої.
Характеристики товару
2D-технологія: немає
3D-технологія: є
Pulsonic-технологія: немає
Технологія OxyJet: є
2-о хвилинний таймер: є
Індикатор датчика тиску: є
Кількість режимів: 2/3
Робота від акумулятору: є
Робота від батарейок: немає
Індикатор рівня заряду: є
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: кількість насадок для іригатора: 4 ( «OxyJet» ED 17); кількість насадок для зубної щітки: 2 ( «Cross Action» EB 20).

Аксесуари

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.