Тример Braun MGK 7020

Тример Braun MGK 7020
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 1
Код товару: 1216
Тример для бороди, волосся на голові, носа та вух, для тіла. Autosensing motor. Комплектація: мішечок для зберігання, підставка, станок Gilette (з доп. лезом), два регульованих гребінця (на 3-11 мм і на 13-21 мм), насадки на 1 і 2 мм, насадка точковий тример, насадка точкова бритва, насадка для носа і вух, насадка бритва для тіла. Тример оснащений 13-ма настройками довжини з кроком 2 мм. Живлення: від Li-ion акумулятора. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі будь-якої країни світу. Самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (1)

Опис і характеристики

  • Простота у використанні
    Простота у використанні
    Відкривайте нові стилі з тримерами Braun MGK 7020. Модель від німецької торгової марки сконструйована для моделювання вашого образу, не прив'язуючись до перукарні або барбершопу. Пластиковий корпус ергономічної форми легко утримувати як в правій, так і в лівій долоні. Прогумовані вставки не дозволять йому вислизнути навіть з вологих рук. Кнопка включення розташована на передній панелі просто під великим пальцем. Тример легко вмикати/вимикати у будь-який момент одним натисканням. Додаткова перевага – високоякісний пластик, який не боїться забруднень і стійкий до подряпин.
  • Універсальний тример
    Універсальний тример
    Тример Braun MGK 7020, ціна і якість якого приємно вас здивують, пропонує цілих 13 установок довжини з кроком регулювання 2 мм і високою точністю стрижки. Модель з 4 різноплановими гребнями і 4 додатковими насадками дозволяє залишатися бездоганним у будь-якій ситуації. Експериментуйте, шукайте свій напрямок, не бійтеся змін. Ідеальний стайлінг в домашніх умовах вам забезпечать надміцні леза. Ножі тримера мають самозагострювальну конструкцію і залишаються гострими протягом довгих років. Вони легко зрізають волосся без висмикування і ризику порізатися. У самозагострювальних лез необмежений термін експлуатації. При правильному догляді тример прослужить вам дуже довго.
  • Потужні акумулятори
    Потужні акумулятори
    Прилад сьомої серії – ідеальний вибір для поїздок. Модель від німецького бренду може завжди бути у вас під рукою. Інноваційний акумулятор дозволяє тримеру працювати в бездротовому режимі до 100 хвилин. Повна зарядка елемента живлення займає всього 1 годину. У продукті європейського бренду доступна опція швидкої підзарядки за 5 хвилин. Купити тример Braun MGK 7020 ви можете разом із зарядним пристроєм з вбудованим адаптером. Він підлаштовується під напругу електромережі практично в будь-якій точці земної кулі. Тример Braun MGK 7020 оснащений світловим індикатором, завдяки якому стежити за станом заряду стало набагато простіше. Економити заряд акумулятора без втрати якості, продукту німецької компанії, допомагає технологія AutoSensing motor. Функція автоматично підбирає оптимальну потужність ріжучого блоку в залежності від структури волосся і густоти бороди.
  • Комплектація і можливості
    Комплектація і можливості
    Універсальній тример підходить для моделювання бороди, волосся на голові, вусів і бакенбардів. У цьому йому допомагають 4 регульованих гребня: 1 мм, 2 мм, 3-11 мм і 13-21 мм. Комплектація тримера MGK 7020 значно розширена. У набір входить насадка для видалення волосків у вухах і носі, точкова бритва і точковий тример для ретельного промальовування дрібних ліній. Розширена бриюча головка для догляду за тілом. Базову модель доповнює бритва Gillette з додатковим комплектом лез. Використовуйте її, якщо вам потрібна ідеально гладка шкіра на обличчі або шиї. Ви можете користуватися тримерами без додаткових насадок, якщо необхідно опрацювати чіткі лінії для внесення фінальних штрихів у ваш образ.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови/ для носа і вух/ для тіла
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 8
Мішечок для зберігання: є
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: є
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Autosensing motor. Станок Gilette Fusion (з доп. лезом)

Відгуки

  • Александр
    01.08.2020
    Добрый день. В чем отличие модели MGK 7020 от MGK 7021?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Различием моделей триммера Braun MGK 7020 и 7021 является цвет корпуса. Спасибо за Ваше обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.