Тример Braun MGK 5260

Тример Braun MGK 5260
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1330
Тример для бороди, волосся на голові, носа і вух. Autosensing motor. Станок Gilette (з дод.лезом). Два регульованих гребня (на 3-11 мм і на 13-21 мм). Насадки на 1 і 2 мм. Насадка точковий триммер. Насадка для носа і вух. Тример оснащений 13-ма параметрами довжини (регулюються по 2 мм). Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі будь-якої країни світу. Самозаточуючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Арсенал домашнього майстра
    Арсенал домашнього майстра
    Розширений набір інструментів для стрижки та гоління за вигідною ціною тримера Braun MGK 5260, це нова реальність сучасних технологій. Більше немає потреби при найменшій потреби відправлятися в дорогий салон, коли можна скористатися цим надзвичайно зручним універсальним комплексом. Тример має 13 рівнів довжини з кроком в 2 мм. Два змінних гребня (3-11 мм і на 13-21 мм), насадка-тример для точкової корекції, а також дві стандартних насадки на 1 і 2 мм - все, що потрібно для догляду за вусами, професійної стрижки волосся на бороді і голові. Насадки для підстригання в носі та у вухах. Особливий бонус, це леза, що самозаточуються без обмеження терміну служби!
  • Акумулятор або мережа
    Акумулятор або мережа
    Вибирайте по ситуації, Braun MGK 5260 впорається в будь-якому випадку. Система живлення пристосована до роботи в європейському чи американському стандарті без попереднього налаштування. Акумулятор не залишить вас без цього корисного інструменту в поїздці, коли немає можливості використовувати мережу. Ємність достатня для 100 хв. роботи без перерви! Є функція швидкої зарядки (за 5хв.) для одного термінового сеансу. Тож, якщо поспішаєте, чекати повної зарядки не обов'язково! Не забувайте контролювати запас енергії по вбудованому індикатору.
  • Розумна потужність
    Розумна потужність
    Технологія миттєвої підстроювання потужності Auto Sensing, подібна аналогічної, яка застосовується в бритвах Braun. Все під контролем чутливої електроніки! Сенсор визначає стан щетини з періодичністю 13 разів в сек. і змінює потужність, аби ви могли рівномірно підстригти щетину одним легким рухом з першого ж проходу.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови/ для носа і вух
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 6
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Станок Gilette Fusion 5 ProGlіde з дод. лезом.

Відгуки

Товары в данной категории отсутствуют.