Тример Braun MGK 5245

Тример Braun MGK 5245
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 5
Код товару: 1329
Тример для бороди, волосся на голові. Autosensing motor. Станок Gilette (з дод.лезом). Два регульованих гребня (на 3-11 мм і на 13-21 мм). Насадки на 1 і 2 мм. Насадка точковий тример. Тример оснащений 13-ма параметрами довжини (регулюються по 2 мм). Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі будь-якої країни світу. Самозаточуючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (5)

Опис і характеристики

  • Бездоганна точність
    Бездоганна точність
    На відміну від звичайної бритви, купуючи тример Braun MGK 5245 ви намагаєтеся досягти не ідеальної гладкості, повністю видаливши щетину, а підкоригувати її довжину. І з цим завданням прилад справляється просто відмінно! Не менш ефективно він вирівнює лінію волосся на голові, скронях. Комплект з двох насадок і регульовані по довжині гребені дозволяє самостійно, без особливих зусиль сформувати персональний образ, що відповідає модним трендам. Ну а останній штрих завжди можна внести, скориставшись ручним для гоління верстатом Gilette. Також зверніть увагу, що ножі самого тримера самозаточуються і не вимагають заміни.
  • Автоматичне налаштування потужності
    Автоматичне налаштування потужності
    Сертифікована фірмова технологія Auto Sense – це автоматична зміна потужності в залежності від ступеня густоти щетини. Чутливий сенсор миттєво визначає щільність і збільшує або знижує потужність мотора таким чином, щоб леза голили щетину рівномірно. Інформація про щільність щетини зчитується з приголомшливою швидкістю – 13 раз на секунду! А це означає, що для ідеального результату вистачить всього одного проходу.
  • Зарядна система та акумулятор
    Зарядна система та акумулятор
    Тример Braun MGK 5245 здатний працювати від мережі будь-якого стандарту напруги (європейський чи американський), налаштовуючись автоматично в момент включення. Але навіть при відсутності поблизу розетки, це не завадить доглядати за волоссям, адже є ще акумулятор, розрахований на 100 хвилин безперервної роботи з повною перезарядженням за 60 хвилин. Залишок заряду відображається на світловому LED-індикаторі, розташованому прямо на рукоятці приладу. У ситуації, коли необхідна великий терміновість, а повне заряджання не завершена, можна скористатися прискореної (5хв.) на один короткий сеанс гоління.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 5
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Станок Gilette Fusion 5 ProGlіde з дод. лезом.

Відгуки

  • Евгений
    05.04.2021
    Добрый день. В описании к MGK 5245написано, что в комплекте есть точечная насадка (для ушей и носа). Но на фото точечной насадки нет. Так есть в комплекте точечная насадка или нет?
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Насадка точковий тример та насадка для носа та вух - це дві різні насадки. В комплекті до тримера Braun MGK 5245 в описі, та на фото є саме точковий тример. Насадка для вух і носа в комплектації цієї моделі відсутня. Дякуємо за Ваше звернення.
  • Jлена
    03.02.2021
    Підкажіть чи повністю він водонепроникний і чи можна його використовувати в душі?
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Тример Braun MGK 5245 не має повністю водонепроникного корпусу, тому використовувати його в душі не можна. Однак, якщо ви шукаєте прилад, який підійде як для "сухого" використання так і для використання в душі, рекомендуємо звернути увагу на моделі Braun MGK 7220, та Braun MGK 7221. Дякуємо за Ваше звернення.
  • Дмитрий
    17.07.2020
    Скажите работает ли он от сети? Везде указано только от аккумулятора. Не получается ли так, что когда он подключен в сеть то акум. постоянно на зарядке, тем самым снижая продолжительность жизни батареи? Какой длины сетевой кабель?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер Braun MGK 5245 работает как от сети, так и от аккумулятора. Встроенная защита аккумулятора от перегрузки в приборе, позволяет использовать триммер без вреда и снижения продолжительности время работы данного триммера. Длинна сетевого кабеля триммера Braun MGK 5245 состовлякт 1.2 м. Спасибо за Ваше обращение.
  • Дмитрий
    15.07.2020
    Скажите эта модель работает от сети, а то везде указано что только от аккумулятора, а у Вас что и от сети и от аккумулятора? Не получается ли, что когда пользуешься от сети, то он просто на зарядке стоит тем самым изнашивая батарею? Какая длина сетевого кабеля?
    Адміністратор Braun
    Система защиты от перезаряда . официальный источник + характеристика товара в шоу руме.
  • Валерий
    24.04.2020
    Не могу найти отличия этой модели от MGK 5045 (кроме цены). В чём подвох?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Модель MGK 5045 снята с производства, в данный момент мы продаем остатки. Ей на замену пришла модель MGK 5245. По своим характеристикам, это идентичные модели. Спасибо за Ваше обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.