Тример Braun MGK 5060

Тример Braun MGK 5060
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 7
Код товару: 1214
Тример для бороди, волосся на голові, носа та вух. Технологія «Autosensing motor». Комплектація: станок Gilette Fusion (з доп. лезом), два регульованих гребінця (на 3-11 мм і на 13-21 мм), насадки на 1 і 2 мм, насадка точковий тример, насадка для носа і вух. Тример оснащений 13-ма настройками довжини з кроком 2 мм. Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (7)

Опис і характеристики

  • Стильний дизайн
    Стильний дизайн
    Відчуйте свободу з високоточним тримером Braun MGK 5060. Модель створена для моделювання стрижки та експериментування над своїм образом в домашніх умовах. Включайте тример одним дотиком. Кнопка активації розташована на передній панелі. Для вашої зручності вона оточена прогумованою вставкою. У подовжену ручку з моторним блоком вбудований LED індикатор. Він інформує про стан батареї для комфортної експлуатації приладу у будь-який час. Зручне використання забезпечує пластиковий корпус, який стійкий до забруднень.
  • Висока точність
    Висока точність
    Тример Braun MGK 5060, ціна якого обумовлена високою якістю збірки, розроблений для професійного стайлінгу в домашніх умовах. Одна модель поєднує в собі відразу 8 функцій. Багатофункціональність і точне регулювання стрижки забезпечують знімні гребні на 3-11 і 13-21 мм. Крок регулювання – 2 мм. За ідеальний зріз відповідають ножі тримера з нержавіючої сталі. Леза тримера мають самозагострювальну конструкцію і зберігають гостроту ріжучих елементів роблячи термін їх експлуатації необмеженим.
  • Дорожній варіант
    Дорожній варіант
    Тример Braun MGK 5060 з колекції Multi Grooming Kit може працювати в двох режимах (дротовому і бездротовому). Прилад функціонує від вбудованого акумулятора. Тример оснащений інноваційною Li-ion батареєю. Ємний елемент живлення працює до 100 хвилин. Перезарядка літій-іонної батареї займає всього 60 хвилин. Зарядний пристрій приладу адаптується до мережі в розетці від 100 до 240 В, що дозволяє підключити пристрій на зарядку у будь-якій країні світу. У тримера доступна опція короткої підзарядки акумулятора за 5 хвилин. Вона розроблена для одного короткого сеансу стайлінгу.
  • Різноманітність функцій
    Різноманітність функцій
    Купити тример Braun MGK 5060 ви можете для звичайної стрижки або для постійних експериментів зі стилем. Чотири гребня з різними настройками довжини розроблені для підстригання бороди, бакенбардів, вусів, скронь і волосся на голові. З компактною насадкою-тримером легко опрацьовувати маленькі зони, таких як область над верхньою губою або підборідді. Насадка циліндричної форми відповідає за ідеальний зовнішній вигляд вух і носа. Бритва Gillette, яка йде в комплекті з тримером, створена для ідеальної гладкості та внесення завершальних штрихів у ваш образ.
  • Інноваційний мотор
    Інноваційний мотор
    Технологія AutoSensing motor впроваджена в модель від німецького бренду для вашої зручності. Тример з автоматичним сенсором легко визначає густоту волосся і підбирає оптимальну потужність ріжучого блоку для легкого зстригання без висмикування. Опція призначена для якісного опрацьовування деталей і економії заряду літій-іонного акумулятора та вашого часу.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови/ для носа і вух
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 6
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Комплектація: станок Gilette Fusion (з доп. лезом)

Відгуки

  • Андрей
    11.06.2020
    Всё отлично, действительно крутая вещь особенно если учесть скидку, интересно можно ли купить отдельно насадку для тела
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Рекомендуем обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило, у них есть возможность заказать отдельные комплектующие к технике Braun, в частности, к триммеру Braun MGK 5060. Спасибо за Ваше обращение.
  • Геннадий
    02.04.2020
    Забрал с НП сегодня, доставка бесплатная, оплатил только стоимость товара, что очень приятно. Сразу зарядил, как и написано зарядилась за 60мин. Все упаковано хорошо и качественно. Самое первое попробовал насадку для носа и ушей, очень хорошо справилась. Ещё попробовал под мышками и интимные зоны тоже сбривает отлично. Я доволен.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Нам очень приятно, что вы остались довольны покупкой триммера Braun MGK 5060. Спасибо за Ваш отзыв.
  • Василина
    23.02.2020
    Здравствуйте. Возможно ли влажное бритье триммером? С помощью геля или пены для бритья?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер Braun MGK 5060 нельзя использовать для влажного бритья. Спасибо за обращение.
  • Андрей
    27.01.2020
    Braun и только Braun ,все другое игрушки . На кухню или в ванную только Braun. Качество триммера выше цены.Доставка в Запорожье сутки.Продавец грамотный и контактный .Спасибо.Всем 5 звезд.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Огромное спасибо за доверие и за Ваш отзыв. Нам очень приятно!
  • Николай
    18.01.2020
    Объясните, пожалуйста, нюансы с аккумулятором. Казалось, логично было бы ставить на триммеры Li-ion аккумуляторы, так как они намного быстрее заряжаются. И тем не менее многие производители, в том числе и Braun, оборудуют свои триммеры Ni-MH аккумуляторами, которые могут заряжаться 16 или 18 часов. Почему так? Почему от Ni-MH аккумуляторов не отказываются в пользу Li-ion? Возможно, у Ni-MH дольше срок службы, чем у Li-ion? Либо какие-то еще преимущества?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Компания Braun использует оба аккумулятора. Li-ion аккумуляторы более дорогостоящее и используются в для техники премиум сегмента. А Ni-MH аккумуляторами оборудуются более бюджетные модели. Обратите Ваше внимание, что триммер Braun MGK 5060 имеет Li-ion аккумулятор. Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.