Тример Braun MGK 3021

Тример Braun MGK 3021
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 10
Код товару: 1212
Тример для бороди, волосся на голові, носа та вух. Комплектація: два регульованих гребінця (на 3-11 мм і на 13-21 мм), насадки на 1 і 2 мм, насадка для носа і вух. Тример оснащений 13-ма настройками довжини з кроком 2 мм. Живлення: від акумулятора. Час безперервної роботи від акумулятора 40 хв. На блоці живлення є LED індикатор зарядки. Зарядний пристрій автоматично адаптується під напругу в мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (10)

Опис і характеристики

  • Продуманий дизайн
    Продуманий дизайн
    Оцініть зручність тримера Braun MGK 3021 для надточного стайлінгу. Нековзне покриття корпусу гарантує комфортне захоплення приладу в умовах сильної вологості. Надійна фіксація дозволить вам з високою точністю обробляти навіть найдрібніші деталі і додати в образ фінальні штрихи. Тример Braun MGK 3021, ціна якого здивує вас доступністю, неймовірно легкий. Продукт німецької торгової марки однаково зручний як для правші, так і лівші. При тривалому використанні у вас не з'явиться неприємної втоми в зап'ясті. Тример надійний, міцний і розрахований на тривалу експлуатацію. З інноваційною моделлю ви зможете експериментувати зі стилями в домашніх умовах хоч кожен день.
  • Точний стайлінг
    Точний стайлінг
    Купити тример Braun MGK 3021 варто, якщо ви ретельно стежите за своїм зовнішнім виглядом. Вдосконалений мультигрумер комплектується відразу 5-ю насадками: два телескопічних гребня (насадки забезпечують 13 установок довжини від 1 до 21 мм з кроком 2 мм); два гребня для створення триденної щетини (на 1 і 2 мм); компактний тример циліндричної форми для видалення волосків з носових ходів і вух. Також ви можете використовувати леза мультигрумера без додаткових елементів для надточного промальовування контурів і ліній.
  • Варіант для подорожей
    Варіант для подорожей
    Багатофункціональний тример від німецької торгової марки можна використовувати в будь-якій точці світу. Зарядний пристрій приладу адаптується до мережі в діапазоні 100-240 В. Вбудований акумулятор заряджається 10 годин. 100% ємності батареї досить для 40 хвилин роботи без підзарядки. Ви зможете використовувати тример в бездротовому режимі для проведення якісного стайлінгу. Слідкуйте за рівнем зарядки акумулятора за допомогою світлодіодного індикатора на блоці живлення. Ємну батарею тримера доповнюють самозагострюючі леза. Конструкція легко очищається від забруднень. Вона гарантує бездоганний стайлінг у будь-який час. У металевих ножів термін служби необмежений.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови/ для носа і вух
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 600
Час роботи від акумулятора (хв): 40
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 5
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Немає даних

Відгуки

  • Сергей
    17.10.2020
    Добрый день. Утеряли блок питания под такой триммер, его где-то можно приобрести?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Рекомендуем обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило, они имеють возможность заказать отдельные комплектующие к технике Braun, в частности блок питания к триммеру Braun MGK 3021. Спасибо за Ваше обращение.
  • Oksana
    29.03.2020
    А стригти можна волосся на голові?
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Тример Braun MGK 3021 підходить для стрижки волосся на голові. Дякуємо за Ваше звернення.
  • Алена
    24.03.2020
    Добрый вечер.Можно ли использовать данный триммер для удаления волос на теле?Если нет,то можно ли приобрести дополнительно насадку? Цена?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер для удаления волос на теле Braun MGK 3021, можно использовать только через дополнительную насадку бритву для тела. На данный момент, насадка бритва для тела, к триммеру Braun MGK 3021 у нас отсутствует. Рекомендуем обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило, у них есть возможность заказать отдельные комплектующие к технике Braun, в частности насадку бритву для тела к триммеру Braun MGK 3021. Спасибо за Ваше обращение.
  • Влад
    02.03.2020
    Класний триммер, зручний, компактний, бриє добре. Дякую магазину за гарне обслуговування та безкоштовну доставку
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук.
  • Константин
    05.02.2020
    добрый день, подскажите можно ли бриться без насадки
    Адміністратор Braun
    Добрый день. При бритье без насадки триммер Braun MGK 3021 оставляет щетину длинною в 0,5 мм. Если вас интересует гладкое бритье кожи лица, рекомендуем все же рассмотреть бритву. Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.