Бікіні-тример Braun FG 1100

Бікіні-тример Braun FG 1100
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 13
Код товару: 0372
Кількість швидкостей: 1. Робота на батарейках. Комплектація: насадка T-подібної форми для зони бікіні, головка для точкового видалення волосся, насадка-гребінь 8 мм, насадка-гребінь 5 мм, підставка, захисний ковпачок, щіточка для чистки, чохол. Колір: білий / сріблястий.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Огляд Читайте огляд про Braun FG 1100
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun FG 1100
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (13)

Опис і характеристики

  • Жіночий грумер
    Жіночий грумер
    Жіночий тример Braun FG 1100 – це невеликий і компактний прилад для приведення в порядок ділянок тіла, які вимагають делікатного підходу і точного моделювання. Тривалість роботи жіночого тримера на батарейках типу AAA (1,5 В), до 120 хвилин. Пристрій розміром з кулькову ручку, стане ідеальним рішенням делікатних жіночих питань.
  • Для «точкового» зрізання волосся
    Для «точкового» зрізання волосся
    За допомогою спеціальної голівки, ви можете «точково» зрізати небажане волосся на чутливих ділянках тіла. Так само ви можете точно моделювати інтимну стрижку, надаючи їй потрібну форму.
  • Насадка для зони бікіні
    Насадка для зони бікіні
    Braun FG 1100 це ще і тример для зони бікіні. Бриюча насадка Т-подібної форми дозволяє привести в порядок чутливі ділянки тіла, виключаючи появу роздратування. Тример Braun FG 1100 дозволяє створювати чіткі лінії, форми, або контури. Також в комплект входить спеціальна щіточка, яка призначена для чищення тримера.
  • Дві насадки-гребені для зони бікіні
    Дві насадки-гребені для зони бікіні
    Ціна тримера Braun FG 1100 цілком виправдана адже, в комплекті додається короткий і довгий гребінь. Насадки дозволяють підстригати волосся до однакової довжини на 8 мм і 5 мм, вони надягаються зверху на основну насадку. Завдяки наявності зручною косметички, ви можете зберігати всі пристосування для грумера в порядку. Зважившись придбати Braun FG1100, ви отримаєте можливість створювати інтимну стрижку професійним інструментом без сторонньої допомоги.
Характеристики товару
Тип: для тіла
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: немає
Живлення: від батарейки типу ААA
Час зарядки акумулятора (хв): немає
Час роботи від акумулятора (хв): немає
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 4 (точкова, Т-подібна, гребінь 5 мм, гребінь 8 мм)
Мішечок для зберігання: є
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: захисний ковпачок, батарейка питу ААА

Відгуки

  • Баграт
    19.03.2021
    Добрый день я из Армении у вас в Киеве в гостях на два дня хочу купить тример брауни как можно организовать?
    Адміністратор Braun
    Добрий день. В найближчий час, з Вами зв'яжеться наш менеджер по номеру, який Ви залишили. Дякуємо за Ваше звернення
  • Арія
    15.06.2020
    Добрий день. Тример класний, але затупився. Замовила зворотній дзвінок, дали номер "сервісу". В сервісі нагрубили, дали номер "атдєла прадаж". Ні "сервіс", ні "атдєл продаж" не представляються, просто кажуть "альо", коли доводиться уточнювати, чи туди взагалі попав, фиркають, реагують неприємно. Я вже мовчу про те, що державною мовою ніхто не володіє, і сайт braun-market.com.ua відкривається за замовчуванням на язьіке. Це погано, не треба так.
    Адміністратор Braun
    Доброго дня. Вище описана вами робота сервісного центру, не є прийнятною. Зі своєї сторони, прикладемо максимум зусиль, аби вирішити цю ситуацію. Просимо надати Ваш контактний номер телефону (в наступному відгуку, з поміткою "не для публікації"), аби наш менеджер зміг зв'язатися з Вами, для вирішення даного питання в режимі діалогу. Відносно мови, наразі ми робимо правки, аби в подальшому, головною сторінкою була українська версія сайту. Дякуємо за Ваше звернення.
  • Ирина
    28.02.2020
    Добрый день! Подскажите пожалуйста подходит ли данная модель, а именно точечная насадка для носа. Спасибо!
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Завод производитель не рекомендует использовать бикини-триммер Braun FG 1100 для зоны носовой полости. Если, Вас интересует удаление волос зоны носа и ушей, советуем обратить внимание на раздел "Триммеры Braun для носа и ушей". Спасибо за обращение.
  • Оксана
    26.12.2019
    Доброго дня. Чи можна окремо купити насадку для бікіні. Моя зламалась
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Для покупки даного аксесуара, рекомендуємо Вам спробувати звернутися до авторизованого сервісного центру. Як правило, у них є на продаж окремі комплектуючі для техніки Braun. Контакти сервісних центрів наведені в розділі "Сервіс" (верхнє меню нашого сайту). Дякуємо за звернення.
  • Юлия
    05.12.2019
    Покупала в этом магазине бикини триммер 1103, бикини-насадка в нем идентична с данной моделью 1100. Для всех кого интересует какую длину он оставляет: Срезает, фактически, под 0-0.1 мм, как сеточная электробритва! Из 2 триммеров, что у меня были, ни один не показал такой результат. У кого не получается достичь такого эффекта - натягивайте кожу, проводите медленно против роста волос, подберите оптимально-эффективный угол наклона прибора. Не подойдёт для очень жестких, толстых волос (может цеплять/подрывать) поскольку зубчики очень мелкие с минимальным отступом.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.