Тример Braun BT 5265

Тример Braun BT 5265
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1342
Тример для бороди, волосся на голові. Autosensing motor. Станок Gilette (з дод.лезом). Два регульованих гребня (на 1-10 мм і на 11-20 мм). Насадки на 1 і 2 мм. Тример оснащений 39-ма параметрами довжини (регулюються по 0,5 мм). Насадка точкова бритва. Живлення: від Li-ion акумулятора і від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі будь-якої країни світу. Самозатачивающиеся ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Досконалість і стиль
    Досконалість і стиль
    Розробники Braun створили дійсно досконалість у вигляді тримера ВТ 5265. Маючи компактні габарити, даний прилад не поступається салонам краси в функціоналі. З естетичної сторони сріблястий колір виглядає дуже стильно, в корпусі немає жодної зайвої деталі. Кнопка включення, вбудована в передню частину корпусу, досить зручна і не заважає процесу стрижки. Регулятор довжини стрижки, робить заключний акцент на мінімалістичному але стильному дизайні.
  • Функціонал
    Функціонал
    В комплекті до тримера ВТ 5265 йдуть два гребеня на 1-10 і 11-20 мм, які безпосередньо і будуть вашими помічниками у створенні стилю. Сам прилад має регулятор довжини стрижки в 0,5 мм і цілих 39 варіантів налаштувань. Варто відмітити насадку точкову бритву і станок для гоління Gilette. Завдяки їм, ви зможете виконувати більш «делікатний процес» на ділянках, де потрібна точність і акуратність.
  • Autosensing motor
    Autosensing motor
    Технологія Autosensing motor є однією з найбільш актуальних і незамінних. Завдяки їй, потужність тримера підлаштовується під щільність щетини, тим самим рівномірно,розподіляючи навантаження приладу, для більш точного результату. Самогострюючі леза дозволяють безболісно проводити процес, без неприємних відчуттів натягнутості під час стрижки. Після закінчення, можете сміливо промити ріжучі елементи під проточною водою.
  • Живлення
    Живлення
    Універсальність приладу дозволяє працювати тримеру ВТ 5265 як від мережі, так і акумулятора. Ви можете сміливо брати з собою прилад в поїздки, адже адаптер дозволяє працювати від будь-якої мережі в діапазоні від 100 до 240 V. Якщо ж ви віддаєте перевагу роботу від акумулятора, можете розраховувати на цілих 100 хвилин повноцінної роботи. Поставивши всього лише на годину прилад на зарядку, ви можете його знову використати повноцінно, а швидка 5-ти хвилинна зарядка, дає можливість скорегувати образ в останні хвилини, перед важливою подією.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60 хв.
Час роботи від акумулятора (хв): 100 хв.
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 3
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Станок Gilette Fusion 5 ProGlіde з дод. лезом.

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.