Тример Braun BT 5065

Тример Braun BT 5065
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1209
Тример призначений для стрижки бороди і волосся на голові. Технологія «Autosensing motor». Комплектація: станок Gilette Fusion (з доп. лезом), насадка точкова бритва і два регульованих гребінця (на 1-10 мм і на 11-20 мм). Тример оснащений 39 настройками довжини з кроком 0,5 мм. Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі будь-якої країни світу. Самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Продуманий дизайн
    Продуманий дизайн
    Тример Braun BT 5065 випускають в класичному сріблясто-чорному поєднанні кольорів. Стриманий дизайн продуманий до дрібниць. Тример від німецького бренду зробили компактним, а рукоятку сконструювали для зручного захоплення як правою рукою, так і лівою. Пластиковий корпус надійно фіксується в долоні, щоб ви могли експериментувати із зовнішністю без зусиль. Тример Braun BT 5065, ціна якого доступна кожному, оснащений кнопкою включення/вимикання, прецизійним колесом, а також обладнаний світловим індикатором для відстеження стану батареї.
  • Високоточна настройка
    Високоточна настройка
    Користуватися моделлю від німецького бренду може кожен. Вам не потрібно володіти особливими навичками. Просто підберіть правильну насадку. Тример BT 5065 йде в комплекті з 2 гребнями. Насадки в поєднанні з механічним колесом дозволяють вибирати між 39 діапазонами стрижки. Точність настройки тримера – 0,5 мм. Прецизійний перемикач зберігає леза в обраному положенні до кінця стайлінгу. За високу точність моделювання відповідають ножі з нержавіючої сталі. Ріжучі елементи зробили самозагострюючими. Леза інноваційної конструкції мають необмежений термін використання.
  • Модель для подорожей
    Модель для подорожей
    У водонепроникний корпус з міцного пластику вбудована сучасна літій-іонна батарея. Акумулятор Li-ion типу дозволяє використовувати тример в бездротовому режимі до 100 хвилин без підзарядки. На стовідсоткову зарядку тримеру знадобиться 60 хвилин. Якщо у вас немає часу чекати, скористайтеся опцією швидкої 5-хвилинної зарядки для однієї процедури стайлінгу. Прилад від німецької торгової марки ви зможете підключати до мережі в будь-якій точці планети. Зарядний пристрій має вбудований адаптер, розрахований на діапазон електрики в мережі від 100 до 240 В.
  • Можливості приладу
    Можливості приладу
    Насадка тримера з настройками 1-10 мм допомагає доглядати за короткою щетиною. Гребінь з діапазоном 11-20 мм призначений для довгого волосся. Насадка точкова-бритва розроблена для чистого результату без роздратування. В основний комплект тримера також входить бритва Gillette з технологією FlexBall. Вона забезпечує гладкий результат для бездоганного зовнішнього вигляду.
  • Автоматична адаптація мотора
    Автоматична адаптація мотора
    Оптимальну роботу тримера забезпечує технологія AutoSensing. Інноваційний мотор автоматично підлаштовує швидкість лез під густоту щетини. Технологія в поєднанні з гострими ножами гарантує чітке моделювання будь-яких зон, будь-якої щетини.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 3
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». Комплектація: станок Gilette Fusion (з доп. лезом), насадка точкова бритва

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.