Тример Braun BT 3042

Тример Braun BT 3042
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 0
Код товару: 1205
Тример Braun BT 3042 призначений для стрижки бороди і підрівнювання волосся на голові. У комплект входить бритва Gilette Fusion 5 Proglide і два регульованих гребінця. Гребінь з регулюванням довжини від 1 до 10 мм призначений для стрижки бороди, а гребінь з діапазоном від 11 до 20 мм використовується для стрижки довгого волосся. Тример Braun BT 3042 оснащений 39 настройками довжини з кроком 0,5 мм. Живлення: від акумулятора та від мережі. Час безперервної роботи від акумулятора 60 хв. На тримері є LED індикатор зарядки. Зарядний пристрій автоматично адаптується під напругу мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BT 3042
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (0)

Опис і характеристики

  • Стильний дизайн
    Стильний дизайн
    Знайдіть свій ідеальний стиль з тримерами Braun BT 3042. Інноваційну модель в стриманому чорному кольорі зручно тримати в долоні. Пластиковий корпус компактного розміру забезпечує зручне захоплення. З легкістю працюйте з важкодоступними зонами. Кнопка включення/виключення, тримера Braun BT 3042, розміщена на передній частині корпусу. Ближче до ріжучих елементів, трохи вище кнопки живлення, розміщений регулятор настройки довжини стрижки. Тример Braun BT 3042, ціна на якого здивує вас своєю доступністю, просто включається або вимикається однією рукою, великим пальцем.
  • Точне моделювання
    Точне моделювання
    Тример для бороди Braun BT 3042 німецької торгової марки призначений для максимально точної стрижки. У моделі з двома гребінчастими насадками 39 налаштувань довжини (з кроком 0,5 мм). Перемикайтеся між режимами простим обертанням прецизійного колеса. Фантастичну точність забезпечують гострі, самозагострюючі леза з необмеженим терміном експлуатації. Купити тример Braun BT 3042 варто, якщо ви хочете отримати якісний прилад для стайлінгу, який буде вам служити роками.
  • Завжди під рукою
    Завжди під рукою
    Ваш ідеальний зовнішній вигляд в ваших руках! Тример для бороди Braun BT 3042 здатний працювати як від акумулятора, так і від мережі. Вбудована батарея моделі заряджається на 100% за 8 годин і здатна пропрацювати протягом 60 хвилин без підзарядки. У разі якщо заряду виявилося недостатньо, його можна підключити до мережі і продовжити моделювати свій стиль. Рекомендуємо ставити тример на підзарядку після кожного використання, щоб отримати прилад, який повністю готовий до експлуатації в потрібний момент. Про початок підзарядки вбудованого акумулятора повідомить світлодіодний індикатор на передній панелі, як тільки ви підключите прилад до мережі.
  • Комплектація
    Комплектація
    Надайте форму бороді з регульованою насадкою на 1-10 мм. Моделюйте довге волосся з регульованою насадкою на 11-20 мм. Завдяки станку для гоління Gillette Fusion5 ProGlide, що входить в комплектацію, у вас з'являється можливість створювати модельні стрижки бороди в домашніх умовах. Комбінуйте гладко вибриті ділянки з акуратно підстриженою щетиною. У базову комплектацію також входить зарядний пристрій, який автоматично адаптується під напругу в мережі будь-якої країни світу.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від мережі / акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 480
Час роботи від акумулятора (хв): 60
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 2 (1-10мм; 11-20мм)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: станок Gilette Fusion ProGlide

Відгуки

  • Ваш відгук про цей товар буде першим.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.