Тример Braun BT 3021

Тример Braun BT 3021
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 1
Код товару: 1203
Тример Braun BT 3021 призначений для стрижки бороди. У комплект входить регульований гребінь. Діапазон настройки довжини стрижки від 0,5 до 10 мм (20 налаштувань з кроком в 0,5 мм). Живлення: від акумулятора. Час безперервної роботи від акумулятора 40 хв. На блоці живлення є LED індикатор зарядки. Зарядний пристрій автоматично адаптується під напругу в мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BT 3021
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (1)

Опис і характеристики

  • Стильний дизайн
    Стильний дизайн
    Знайдіть свій індивідуальний стиль з тримером Braun BT 3021. Використовуйте пристрій від німецького бренду з задоволенням. Пластиковий корпус ергономічної форми легко і надійно можна утримати в одній руці тривалий час без втоми в зап'ясті. У продуманому дизайні немає нічого зайвого: кнопка включення / вимикання, регулятор настройки довжини стрижки, компактна головка для точного моделювання. Акумуляторний тример Braun BT 3021, ціна на який виправдана функціоналом, стане приємним подарунком для чоловіка, який стежить за своєю зовнішністю.
  • Точне регулювання для ідеального стайлінгу
    Точне регулювання для ідеального стайлінгу
    Модель від німецького бренду розроблена для стайлінгу бороди. Купити тример Braun BT 3021 варто, якщо ви цінуєте точність в моделюванні свого стилю. Механічний регулятор на передній панелі дозволяє встановлювати довжину стрижки в діапазоні від 0,5 мм до 10 мм. Тример Braun BT 3021 комплектується насадкою-гребінцем, яка забезпечує 19 налаштувань довжини стрижки з кроком 0,5 мм. Це дозволяє моделювати бороду з високою точністю, вибираючи оптимальну довжину волосся. Головка оснащена самозагострюючими лезами, які точно зрізають волосся без висмикування. Леза розраховані на необмежений термін експлуатації.
  • Завжди під рукою
    Завжди під рукою
    Тример Braun BT 3021 прекрасно підійде як для щоденного використання, так і для подорожі чи відрядження. Прилад працює від вбудованого елемента живлення. Акумулятор розрахований на 40 хвилин безперервної експлуатації. Батарея повністю заряджається за 10 годин. У комплекті йде адаптер. Він дозволяє заряджати батарею від мережі з напругою в діапазоні 100V-240V. Адаптер оснащений індикатором, який повідомляє про початок підзарядки.
  • Комплектація
    Комплектація
    Тример BT 3021 – все, що вам потрібно для ідеального зовнішнього вигляду. Модель йде в комплекті із зарядним пристроєм з функцією адаптації до напруги і насадкою для точного моделювання. Головку зі надгострими ріжучими елементами можна безпечно чистити під проточною водою. Тример для бороди Braun BT 3021 працює тільки від акумулятора і буде завжди у Вас під рукою.
Характеристики товару
Тип: для бороди
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 600
Час роботи від акумулятора (хв): 40
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 1 (1-10мм)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Немає даних

Відгуки

  • Дмитрий
    05.06.2020
    Сколько ватт в этой модели?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Модель триммера Braun BT 3021 на выходе имеет 2 Ватт. Подходит для сети в диапазоне 100-240 Вольт. Спасибо за Ваше обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.