Тример Braun BG 5030

Тример Braun BG 5030
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 3
Код товару: 0864
Тип гоління: сухе / вологе. 3 гребені для підстригання волосся: 0,6 мм, 3 мм, 8 мм. Час роботи від акумулятора 50 хв. Час перезарядки батареї: 14 ч. Кількість бритвених головок / сіток: 1. Живлення: акумулятор.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BG 5030
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (3)

Опис і характеристики

  • Насадки
    Насадки
    Тример Braun BG 5030 – універсальний прилад, який допоможе чоловіку в комплексному догляді за тілом. Він має ергономічну форму, виконаний в стильному і сучасному дизайні. Завдяки наявності вбудованих лез Gillette Fusion, може використовуватися для видалення волосся в області пахв, на грудях, животі,в інтимній зоні. У комплекті до нього є 3 насадки, що дозволяють вибрати необхідну довжину для підстригання волосся (0,6 мм, 3 мм, 8 мм). Зробити догляд за тілом простою і приємною процедурою дуже просто, достатньо купити тример Braun BG 5030.
  • Вологе гоління
    Вологе гоління
    Корпус даної моделі водонепроникний. Якщо ви плануєте користуватися тримерами під час прийняття душу, варто купити Braun BG5030. З ним процес гоління стане для вас швидким і комфортним. 5 гострих лез Gillette Fusion гарантують максимально чисте та ефективне гоління на будь-яких ділянках тіла. Леза розташовуються на невеликій відстані, щоб зменшити тиск на шкіру , знизити ризик виникнення порізів, роздратування. Одним легким рухом ви зможете позбутися від небажаного волосся.
  • Зручна експлуатація
    Зручна експлуатація
    Для того, щоб користуватися приладом було зручно і комфортно, в комплекті передбачена спеціальна підставка з ручкою, на якій ви можете розмістити тример під час водних процедур. М'який чорний чохол дозволить компактно зберігати всі аксесуари для вашого тримера. Спеціальний світлодіодний індикатор на корпусі тримера повідомить вам про те, що прилад потребує підзарядки. Ви зможете без проблем використовувати BG5030 в різних країнах завдяки автоматичній адаптації напруги.
  • Підзарядка
    Підзарядка
    Тример оснащений потужними батареями для забезпечення високої продуктивності. Два акумулятора здатні повністю зарядитися за 14 годин, цього цілком вистачить на 50 хвилин бездротової роботи. Компактний зарядний пристрій являє собою невелику підставку, на якій ви можете зберігати прилад, щоб він завжди був готовий до роботи. Щоб очистити тример, досить просто промити його під струменем води. Дана модель – це простий спосіб створити ідеальний образ, тим більше, що ціна тримера Braun BG 5030 вас приємно здивує.
Характеристики товару
Тип: для тіла
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 840
Час роботи від акумулятора (хв): 50
Швидка зарядка 5 хвилин: немає
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 3 (для довгого волосся, для короткого волосся, для інтимних зон)
Мішечок для зберігання: є
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: є
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: чохол для підвішування, водонепроникний корпус, додаткове лезо

Відгуки

  • Алексей
    27.09.2018
    Подскажите, можно ли этой машинкой брить голову? Расчитаны ли на это лезвия?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Триммер Braun BG 5030 Преднозначен для бритья волос на теле, однако он справится с бритьем головы. Спасибо за обращение.
  • Роман
    11.06.2018
    В чем разница с моделью 5010?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Отличия между моделями триммеров для тела BG 5030 и BG 5010 заключается в цвете и комплектации. В комплектации триммера Braun BG 5030 есть дополнительная сменная кассета Gilette. Спасибо за обращение.
  • Сергей.
    04.12.2017
    Здравствуйте. Можно ли где-то приобрести отдельно зарядное устройство к Braun BG 5030? Спасибо.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Вам надо обратиться в сервисный центр. Телефон горячей линии представительства, где Вам подскажут номера телефонов и адреса авторизированных центров в Вашем городе: 0-800-505-000. Спасибо за обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.