Фотоепілятор Braun Silk-expert 3 IPL BD 3006

Фотоепілятор Braun Silk-expert 3 IPL BD 3006
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 1
Код товару: 1163
Серія: Silk-expert 3. Система: IPL (фотоепіляція). Сумісність з типами шкіри: 1-5. Область впливу: 3 кв. см. Термін служби: 250 000 спалахів. Датчик SensoAdapt. Функція GentleMode. Ковзаючий режим. Частота спалахів: 2-3 сек. Живлення: від мережі. Мішечок для зберігання у комплекті. Косметичка спеціальної колекції Kapitza.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (1)

Опис і характеристики

  • Постійний контроль тону шкіри
    Постійний контроль тону шкіри
    Фотоепілятор Braun Silk-expert 3 IPL BD 3006 має спеціальний чутливий датчик SensoAdapt, що зчитує інформацію про колірному тоні шкіри з інтенсивністю ок. 80 раз/сек. Відповідно до цих даних він негайно перебудовує силу і частоту світлових імпульсів, щоб процес залишався максимально ефективним і повністю нешкідливим для здоров'я. Прилад підходить для 1-5 типу шкіри. Таким чином, ви отримуєте якісну і гладку шкіру без жодних проблем і будь-яких неприємних відчуттів.
  • Забудьте про складнощі
    Забудьте про складнощі
    Якісна і абсолютно безболісна епіляція стала можливою. Процедура видалення небажаного волосся шляхом обробки світлом, це проривні технології майбутнього, що стали доступними в сьогоденні! Користуйтеся ними прямо зараз! Хоча результат і не проявляється негайно, проте вже після кількох тижнів використання приладу ви помітите перші позитивні зміни. І, що набагато важливіше, потім вони збережуться надовго (до року і навіть більше). Важлива особливість даного методу полягає в тому, що волосся не видаляються фізично – воно практично повністю припиняє ріст.
  • Основні режими роботи
    Основні режими роботи
    Звичайний і делікатний. Перший режим вважається стандартним, ви можете його використовувати для обробки порівняно великих відкритих ділянок тіла, де не потрібна висока точність. Делікатний режим переводить прилад на понижене енергоспоживання і дозволяє більш ефективно обробляти такі ділянки як пахви і зона бікіні. В обох режимах зберігається автоматичне підстроювання інтенсивності в залежності від тону шкіри.
  • Епіляція в режимі ковзання
    Епіляція в режимі ковзання
    Це спеціальний метод обробки значних ділянок тіла. Рекомендується використовувати даний режим для швидкої обробки рук і ніг. Просто натисніть і утримуйте кнопку – частота спалахів збільшиться до максимуму, що гарантує відсутність пропусків. Нагадуємо, що гарантований «ресурс» вашого епілятора становить не менше 250 000 спалахів.
  • Стильна косметичка
    Стильна косметичка
    Є і ще одна причина, через яку точно варто купити фотоепілятор Silk-expert 3 IPL BD 3006. Це чудова косметичка з дизайнерської колекції аксесуарів Kapitza. Компактна, але містка і, безумовно, дуже красива! Вона вам сподобається. Дуже зручна для зберігання та транспортування цього приладу, коли ви берете його в подорож. На косметичку, як і на сам прилад, також поширюється офіційна гарантія якості від компанії Braun.
Характеристики товару
Тип епіляції: IPL
Живлення: від мережі
Термін служби лампи: 250`000 спалахів
Кількість ступенів інтенсивності роботи: 3
Делікатний режим: є
Екстраделікатний режим: немає
Насадка для точкового фотоепіляції: немає
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Термін гарантії: 24
Країна виробник: Великобританія
Додатково: Немає даних

Відгуки

  • Татьяна
    04.04.2020
    Спасибо большое за этот фотоэпилятор! Даже не ожидала, что спустя две недели использования будет результат и насколько хорош. Всем рекомендую даную фирму и эпилятор этой модели.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.