Епілятор Braun SE 9969e SkinSpa

Епілятор Braun SE 9969e SkinSpa
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 4
Код товару: 0913
Серія SkinSpa. Тип епіляції: суха / волога. Тип епіляційної головки: пінцети. Кількість швидкостей: 2. Кількість пінцетів: 40. Технологія MicroGrip Tweezer. Підсвічування. Подвійна масажна система. Прилад для чищення обличчя. Насадки: насадка для швидкої епіляції, насадка-щітка для пілінгу, насадка-щітка для глибокого пілінгу. Щітка, мішечок для зберігання. Живлення: від акумулятора. Колір: білий / бузковий.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun SE 9969e SkinSpa
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (0)
  • Відгуки (4)

Опис і характеристики

  • Чистка обличчя і тіла
    Чистка обличчя і тіла
    Щоб подбати про свою шкіру не обов'язково відвідувати дорогі салони, досить купити епілятор Braun SE 9969e. У комплекті з ним йде насадка для швидкої епіляції і дві насадки для пілінгу тіла – звичайна і для глибокого очищення, а також пристрій для пілінгу обличчя. Масажуючі мікровібрації призводять до м'якого відлущування і очищення. Щетинки насадок працюють в 6 разів ефективніше, ніж при звичайному вмиванню з засобами для чищення.
  • Герметичний корпус
    Герметичний корпус
    Зменшити больові відчуття від епіляції можна, якщо зробити її під водою. Пори розширюються, а сама шкіра стає м'якою і легше переносить неприємну процедуру. Корпус Braun SE 9969e герметичний, так що можна сміливо використовувати прилад під водою. Ціна SE 9969e повністю відповідає його якості.
  • На 40% ширше і ефективніше
    На 40% ширше і ефективніше
    На відміну від попередніх серій епіляторів Braun, SE 9969e оснащена головкою на 40% ширше, а значить і результат від роботи такого приладу буде ефективніше. Головка охоплює більшу поверхню шкіри, і як наслідок більшу кількість волосків одним рухом, що прискорює процес епіляції.
  • Видалення волосся від 0.5 мм
    Видалення волосся від 0.5 мм
    З епілятором Braun SE 9969e можна не замислюватися про короткі волоски. Прилад позбавить вас від волосків довжиною від 0.5 мм за допомогою технології MicroGrip Tweezer. Купити SE 9969e – отримати від епіляції бажаний результат.
Характеристики товару
Тип епіляції: суха / волога
Кількість пінцетів: 40
Кількість швидкостей: 2
Масажні ролики: є
Підсвічування: є
Плаваюча головка: є
Спосіб роботи: від акумулятора
Час зарядки (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 40
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Щітка для обличчя: є
Щітка для пілінгу: є
Масажна щіточка: немає
Для швидкої епіляції: є
Для чутливих ділянок: немає
Для точкового видалення волосся: немає
Бриюча голівка: немає
Знімний триммер: немає
Охолоджуюча рукавиця: немає
Щіточка для чищення: є
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Додаткові особливості: у комплекті: насадка-щіточка для глибокого пілінгу

Аксесуари

Відгуки

  • Анастасия
    06.04.2018
    Здравствуйте,подскажите пожалуйста, когда этот эпилятор будет в наличии?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Эпилятор Braun SE 9969e SkinSpa заказан. К сожалению, нам не известна точная дата поставки. Вы можете сделать предварительный заказ, оставив контактный номер телефона, и как только модель появится в наличии, с Вами свяжется наш менеджер. Также рекомендуем обратить внимание на модель Braun SE 9969v SkinSpa (комплектация данной модели более расширена, помимо тех же насадок что и в эпиляторе Braun SE 9969e SkinSpa, также есть: 2-е дополнительные щеточки для лица, массажная насадка и насадка для точечного удаления волос). Цена SE 9969v, совсем незначительно, выше чем у SE 9969e. Спасибо за обращение.
  • Наталья
    11.12.2017
    (В дополнение к предыдущему отзыву). Менеджер очень оперативно перезвонил и предложил дополнительную скидку на последующую покупку или выбрать понравившийся товар на сумму скидки. Респект такому решению вопросов и отдельная благодарность за высокую культуру общения с покупателями. Я РЕКОМЕНДУЮ данный интернет-магазин!
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Нам очень приятно что Вы остались довольны. Спасибо за Ваш позитивный отзыв.
  • Наталья
    07.12.2017
    Заказывала этот эпилятор по телефону 05.12.2017 года, на тот момент у него была цена без скидки. Товар доставили на новую почту 07.12.2017, и уже с этого дня начали действовать предновогодние скидки. Очень обидно что менеджер не предупредил о предстоящей акции. Сам эпилятор очень понравился, удобный в использовании и очень красивый.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Данная акция заявлена от представительства Braun. Менеджеры не знали, что будет понижение цен. Об этом стало известно 06.12.2017 вечером. Мы понимаем ваше недовольство, в ближайшее время с вами свяжется менеджер, и предложит несколько вариантов решения данной ситуации. Спасибо за обращение.
  • Алёна
    10.07.2016
    Этот аппарат вызывает у меня дикий восторг. Сегодня впервые испытала его на всех зонах. Вырывается мягко почти без болезненно. Массажная насадка с плавающей головкой это очень удобно особенно на коленках и подмышками. За одно движение выдерживает примерно 80% волосков теперь не нужно проходиться по нескольку раз но одному месту, максимум 2 раза. Отлично работает с разной текстурой волос в разных зонах. Захватывает даже тонкие светлые волоски и выпюрывает их с корнем. достаточно тихий. В душе процесс чуть дольше. Держит заряд даже дольше чем заявлено. Минут 50 точно. И уже подочитала что меньше чем за год он себя полностью окупит, и это если считать бюджетный шугаринг. О пилинге Насадки для пилинга мягкие удобные хорошо крепятся, ножки после них и правда шелковые. Прибор и Щеточка для лица меня очень обрадовали, щетинками мягкие размер удобный не шумный хорошо лежит в руке тоже можно использовать в душе. Сумочка для хранения удобная из хорошей ткани с застежкой-молнией. Из минусов нет насадки для интимный зон, но я и так справлюсь. И надеюсь что можно будет её докупить отдельно. Подставочка также не входит в комплектацию, но без неё вполне можно обойтись. Доставка очень быстрая, спасибо!
    Адміністратор Braun
    Добрый день! Нам очень приятно, что Вы остались довольны своим приобретением. Будем рады видеть Вас среди наших постоянных покупателей. Благодарим Вас за отзыв.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.