Епілятор Braun SE 5329

Епілятор Braun SE 5329
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 5
Код товару: 0635
Тип епіляції: суха. Тип епіляційної головки: пінцети. Кількість швидкостей: 2. Кількість пінцетів: 40. Пальчики SoftLift. Масажна система: одинарна. Насадка: прилад для чищення обличчя. Щітка, рукавиця що охолоджує, чохол, батарейки: 2 шт. Живлення від мережі. Колір: білий / рожевий.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun SE 5329
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (0)
  • Відгуки (5)

Опис і характеристики

  • Технологія видалення волосся
    Технологія видалення волосся

    Епілятор Braun SE 5329 ефективно та м'яко видаляє волосся. Пристрій оснащений технологією видалення волосся Close-Grip, яка має сорок пінцетів. Пінцети розташовані під певним кутом так, щоб більш щільно контактувати зі шкірою. Все це у комплексі сприяє видаленню навіть найкоротших волосків.

  • Плаваюча голівка
    Плаваюча голівка

    Для досягнення найкращих результатів, дана модель в своїй конструкції має плаваючу голівку, яка точним чином повторює контури тіла. Рухається вона на п'ятнадцять градусів вперед і на стільки ж назад. Ціною наявності пальчиків SoftLift можливо видаляти волоски, які щільно прилягли до шкіри. Ваші ніжки будуть ідеально гладенькими, так як завдяки системі SmartLight неможливо буде пропустити жодного волоска.

  • Система комфорту
    Система комфорту

    Масажна система стимулює та заспокоює шкіру. Охолоджуюча рукавиця допоможе вам провести видалення волосся з найменш болісними відчуттями. Так як вона охолоджує шкіру до і після проведення епіляції, процедура буде більш комфортною.

  • Швидкості
    Швидкості

    На корпусі є перемикач швидкостей, він дозволяє змінювати її з першої на другу. Швидкість номер один підходить для більш м'якого видалення волосся. Зі швидкістю номер два видалення волосся буде більш ефективне. Очищується пристрій під струменем води. Ви можете купити Braun 5329 і обрати для себе максимально прийнятний режим епіляції.

  • Щіточка для чищення обличчя
    Щіточка для чищення обличчя

    У комплекті з даною моделлю є спеціальний прилад з щіточкою для чистки обличчя. Це в шість разів краще, ніж просто звичайне умивання. Завдяки глибокому очищенню пор ефективно видаляється косметика та забруднення. Мікрощетинки масажують обличчя, тим самим удосконалюючи і відновлюючи шкіру.

     

Характеристики товару
Тип епіляції: сухе
Кількість пінцетів: 40
Кількість швидкостей: 2
Масажні ролики: є
Підсвічування: є
Плаваюча головка: є
Спосіб роботи: від мережі
Час зарядки (хв): немає
Час роботи від акумулятора (хв): немає
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Щітка для обличчя: є
Щітка для пілінгу: немає
Масажна щіточка: немає
Для швидкої епіляції: немає
Для чутливих ділянок: немає
Для точкового видалення волосся: немає
Бриюча голівка: немає
Знімний триммер: немає
Охолоджуюча рукавиця: є
Щіточка для чищення: є
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Додаткові особливості: Немає даних

Аксесуари

Відгуки

  • Юля
    19.11.2018
    Добрый вечер. Разбила насадку SE 5329, возможно ли купить новую? Или теперь просто выбросить его? (((
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Попробуйте обратиться в авторизованный сервисный центр. Как правило у них есть на продажу отдельные комплектующие для эпилятора Braun SE 5329. По телефону горячей линии: 0-800-505-000 можно уточнить номера телефонов и адреса сервисных центров в Вашем городе. Спасибо за обращение.
  • Олена
    19.03.2017
    Отримала, спробувала та задоволена. Користувалась попереднім епілятором 13 років, дана модель приємніша в роботі, думаю, що зону бікіні можна обробити на першій швидкості. Сподіваюсь, що працювати довго як і попередній. Щіточку ще не пробувала. Оплатила в пятницю, в суботу вже отримала
    Адміністратор Braun
    Вітаємо! Дякуємо за відгук.
  • Дарья
    06.02.2017
    Прекрасный эпилятор!) Очень шустрый, подсветка не мешает, как пишут на некоторых других сайтах, а очень даже помогает хорошо рассмотреть ножку и увидеть где осталась недоработанная зона) Щеточка для чистки эпилятора практически не нужна, так как эту модель можно промыть под водой, что очень удобно. Рукавичка для охлаждения лично мне не понадобилась во время депиляции, так как привыкла обходиться без нее, но вот после процедуры было очень приятно прикоснуться к коже прохладным гелем. Огромный плюс, это щеточка для умывания)))Такая приятная и мягкая, что я не представляю как раньше обходилась без нее) Вобщем советую. У меня только радостные и приятные впечатления от покупки)))
    Адміністратор Braun
    Здравствуйте! Радует, что Вы довольны новым приобретением. Благодарим за такой приятный отзыв.
  • Настя
    21.01.2017
    Здравствуйте, можно к этому эпилятору купить насадку для чувствительных зон??
    Адміністратор Braun
    Добрый день! К сожалению, у нас в продаже нет отдельно этих насадок. Можно поинтересоваться возможностью приобретения в сервисном центре. Адреса и телефоны сервисных центров в вашем городе уточняйте по телефону горячей линии: 0-800-505-000. Спасибо за обращение.
  • Оксана
    06.03.2015
    Спасибо магазину Браун, утром заказала - после обеда эпилятор был у меня дома. Мой старый эпилятор работал 10 лет (сейчас ещё живой) и я решила купить новый. Раньше у меня занимало время работы 30-40 минут, а с braun 5329 12-15 минут. Спасибо менеджеру, который принимает заказы - все объяснил, подсказал ,что лучше купить, пошутил, повеселил!!!! За день до этого ещё и Блендер здесь купила. Короче успела до повышения цен и экономия получилась в 1350 гр. СПАСИБО)))))))
    Адміністратор Braun
    Добрый день! Спасибо за Ваш позитивный отзыв.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.