Фотоепілятор Braun Silk-expert 5 IPL BD 5001

Фотоепілятор Braun Silk-expert 5 IPL BD 5001
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 21
Код товару: 0882
Серія: Silk-epil 5. Система: IPL (фотоепіляція). Сумісність з типами шкіри: 1-5. Область впливу: 3 кв. см. Строк служби: 300 000 спалахів. Датчик SensoAdapt. Функція GentleMode. Ковзаючий режим. Живлення: від мережі. Бритва Gilette Venus у комплекті.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (21)

Опис і характеристики

  • Епіляція по-новому
    Епіляція по-новому
    Фотоепілятор Braun BD 5001 видаляє волосся надовго. Він змушує волосяні фолікули «засипати», завдяки чому волосся росте сповільнюється. 94% жінок підтвердили помітні результати вже через 3 місяці. 89% жінок підкреслили, що ефекту епіляції вистачає на 12 місяців. Хочете, щоб ваша шкіра завжди виглядала чудово? Фотоепілятор Braun BD 5001 – саме те, що вам потрібно. Б'юті-помічник сподобається будь-якій дівчині.
  • Технологія SensoAdapt
    Технологія SensoAdapt
    Купити фотоепілятор Braun IPL Silk-expert BD 5001 – отримати надійного помічника у видаленні волосся. Різні частини тіла мають різний відтінок шкіри, SensoAdapt датчик безперервно зчитує тон шкіри та автоматично підлаштовує інтенсивність світла для кращої ефективності та безпеки. Перед застосуванням неодмінно переконайтеся, що вам можна використовувати IPL технологію.
  • Датчик контакту зі шкірою
    Датчик контакту зі шкірою
    Ціна фотоепілятора Braun BD5001 повністю відповідає його робочим характеристика. Він відмінно ковзає по шкірі, режим ковзання використовується, щоб викликати більше спалахів і, як результат, отримати кращий результат процедури. Прилад оснащений датчиком контакту зі шкірою, який необхідний для безпеки. Фотоепілятор BD 5001 спрацьовує тільки при безпосередньому контакті зі шкірою. Він підходить для точкового застосування на обличчі, без проблем фотоепілірує зону бікіні, пахви.
  • Продуктивність і швидкість
    Продуктивність і швидкість
    Один з плюсів фотоепілятора Braun BD 5001 – висока швидкість здійснення процедури. Ноги або руки можна буде обробити протягом 8 хвилин. Епілятор має зручний режим Gentle mode, він дозволяє адаптуватися до різних відтінків, робити це так само швидко і точно, як в звичайному режимі, але тільки на більш низькому енергетичному рівні. Підходить для дбайливої епіляції. У ваших руках прилад, який дозволяє зробити тіло ідеальним. Тепер не потрібно відвідувати салони краси – ви можете доглядати за собою вдома.
Характеристики товару
Тип епіляції: IPL
Живлення: від мережі
Термін служби лампи: 300`000 спалахів
Кількість ступенів інтенсивності роботи: 10
Делікатний режим: є
Екстраделікатний режим: є
Насадка для точкового фотоепіляції: немає
Мішечок для зберігання: немає
Косметичка: немає
Термін гарантії: 24
Країна виробник: Великобританія
Додатково: бритва Gilette Venus у комплекті

Відгуки

  • Дарья
    05.04.2020
    Здравствуйте, можно ли использовать фотоэпилятор во время беременности и гв?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Завод производитель не рекомендует использовать фотоэпилятор Braun Silk-expert 5 IPL BD 5001 во время беременности и грудного вскармливания. Спасибо за Ваше обращение.
  • Анастасія
    26.03.2019
    Можна десь докупити блок живлення(шнур)?
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Зверніться, будь-ласка, до авторизованого сервісного центру. Зазвичай у них є на продаж окремі комплектуючі до техніки Braun. За телефоном гарячої лінії (0-800-505-000) можна дізнатися номера телефонів та адресі сервісних центрів у Вашому місті. Дякуємо за звернення.
  • Анастасия
    11.03.2019
    Добрый день. в инструкции к прибору, которую можно скачать с сайта, указано 120 000 вспышек, а в описании прибора 300 000. какая информация верная? и если все-таки их 300 000, то почему в инструкции 120 000? спасибо.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Извините за путаницу. Инструкция, которая залита на сайте, для предыдущего поколения фотоэпиляторов Braun Silk-expert 5. С октября 2017 года, фотоэпиляторы Braun Silk-expert 5 производят с более мощной лампой, ресурс которой равен 300`000 вспышек. В ближайшее время мы заменим инструкцию на новую. Спасибо за обращение.
  • Елена
    17.02.2019
    Купила этот прибор 3 месяца назад. Эффект стал заметен уже после 3-го сеанса, что не может не радовать! Но на лице нужно больше сеансов чем на других участках тела, чтобы появился видимый результат. В целом, покупкой очень довольна))
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
  • Анастасия
    07.12.2018
    Добрый день! Какой год выпуска данной модели ? Можно ли использовать в зоне глубокого бикини?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Официальные продажи на рынке Украины стартовали в октябре 2017 года. Прибор можно использовать для обработки зоны бикини, однако обязательно необходимо ознакомиться с инструкцией перед использованием. Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.