Бритва Braun Series 9 9293 Wet&Dry

Бритва Braun Series 9 9293 Wet&Dry
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 1
Код товару: 1161
Спосіб гоління: сухе/вологе. Система гоління: сіткова. Тример для довгого волосся. Чотири елемента гоління. Сіточка для гоління: Opti Foil. Інноваційна технологія SyncroSonic (40`000 ріжучих рухів в хвилину). Тример HyperLift & Cut з титановим покриттям. Тример Direct & Cut. Світлодіодний дисплей. Час зарядки акумулятора: 60 хв. Живлення: від акумулятора. Чохол з жорсткими стінками.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Опис і характеристики
  • Аксесуари (0)
  • Відгуки (1)

Опис і характеристики

  • Для якісного гоління
    Для якісного гоління
    Технічна досконалість і прекрасні дизайнерські якості бритви Braun Series 9 9293 перетворюють її на ідеальний інструмент гоління практично для кожного чоловіка. Придатна для сухого та вологого використання, завдяки герметичному корпусу. Це саме та бритва, про яку ви давно мріяли! Сітка «Opti Foil» з чотирма різноспрямованими лезами дозволяє прибирати навіть найжорсткіші волоски. Бритва ефективно і швидко обробляє навіть густу триденну щетину, не викликаючи неприємних відчуттів. Прилад використовує унікальні можливості фірмової технології Braun «SyncroSonic». В ході гоління виробляється приблизно 10 000 мікровібрацій і 40 000 точних ріжучих рухів за хвилину. Така швидкість і, головне, точність є практично недосяжною при використанні «звичайного» ручного верстата. Два тримера з титановим покриттям направляють волоски прямо в захисну сітку, роблячи шкіру гладкою навіть на підборідді та шиї. Там, де зазвичай виникає найбільше труднощів. Є додатковий висувний тример, який рекомендуємо застосовувати для корекції і додання стилю бороді.
  • Переваги плаваючої бритвеної головки
    Переваги плаваючої бритвеної головки
    Особливість функціонування бритвеною головки бритви Braun Series 9 9293 полягає в акуратних плаваючих рухах уздовж вигинів особи, що досягається як за рахунок незалежної підвіски ріжучих елементів, так і нахилу самої бритвеною головки – технологія 10D. Дуже добре підходить для гоління складних ділянок. У бритвеною касеті встановлені 4 ріжучих елемента – дві сіточки «OptiFoil», два точних тримера Direct & Cut і HyperLift & Cut, плюс захисна вставка SkinGuard. Вони об'єднані в цілісну систему, частини якої доповнюють одна одну. Волоски зрізаються буквально впритул до шкіри. Зверніть увагу, ймовірність подразнення шкіри або порізу фактично відсутня!
  • Винятковий комфорт і зручність у використанні
    Винятковий комфорт і зручність у використанні
    Дана бритва працює від акумулятора (до 50 хвилин), час повного заряджання складає лише 60 хвилин. Таким чином, повністю заряджена і готова до роботи бритва дозволяє провести гігієнічну процедуру максимально якісно, але не поспішаючи. За залишком енергії ви можете простежити по діодному індикатору, розміщеному на самій бритві. Одна з основних переваг Braun Series 9 9293, це автоматичне збільшення потужності при обробці ділянок з густою щетиною. Це не тільки збільшує швидкість і акуратність гоління, але оптимізує витрати енергії – прилад переходить на максимальну потужність, тільки коли це потрібно. Ця бритва зручна в обігу не лише під час гоління, а й після нього. Автоматичне заряджання можливе як через підставку, так і за допомогою зарядного пристрою. Якщо потрібно терміново привести себе в норму, а прилад ще повністю не готовий до роботи, скористайтеся «швидким» заряджанням на 5 хв.
Характеристики товару
Тип гоління: сухе / вологе
Кількість бриючих елементів: 4
Плаваюча головка: є
Плаваючі елементи бритви: є
Висувний тример: є
Легка чистка під струменем води: є
Система очищення і підзарядки Clean&Renew: немає
Живлення: від акумулятора
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи акумулятора (хв): 50
Швидка зарядка 5 хвилин (один сеанс гоління): є
Колір: сріблястий
Країна-виробник: Німеччина
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Додаткові особливості: технологія SyncroSonic (40`000 ріжучих рухів в хвилину), дорожній чохол

Аксесуари

Відгуки

  • Артем
    21.01.2020
    Супер бритва. Бреет быстро, гладко без раздражения после. Всегда беру с собой в поездки. Чехол есть в комплекте.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.