Важливі поради по догляду за волоссям

Важливі поради по догляду за волоссям

Пропонуємо вам кілька простих і дієвих порад, завдяки яким ваше волосся буде здоровим і шовковистим.

Ви хочете кожен день робити різні зачіски, змінювати свій імідж, маючи при цьому сильне та здорове волосся? Випрямлячі та фени Braun – техніка, яка виконає ваше бажання. Безліч корисних функцій роблять ці пристрої незамінними. Наприклад, технологія Iontec захищає фарбоване волосся від пересушування, запобігаючи втрати кольору, а технологія застосування активних іонів знімає статичну електрику і надає волоссю блиск та гладкість. Однак якісної техніки недостатньо для повноцінного догляду за волоссям. Для того, щоб якісно доглядати за ними, потрібно знати кілька секретів.

Перший закон доглянутого волосся – правильне миття. Розчешіть волосся масажною щіткою або гребінцем. Таким чином ви не тільки масажуєте шкіру голови, а й допомагаєте омертвілим клітинам шкіри краще вимиватися. Далі намочіть волосся водою, її температура не повинна перевищувати 35С °. Нанесіть на долоню необхідну кількість шампуню, розбавте його водою, потім втирайте в шкіру голови. Змийте піну. Повторіть процедуру кілька разів. Промокніть волосся рушником. Не розтирайте їх, інакше можете пошкодити структуру.

Другий закон – правильне розчісування. Довге волосся слід починати розчісувати з кінців, зібравши їх у хвіст, повільно переходячи до коренів. Короткі, навпаки, розчісуйте в протилежному напрямку: від коренів до кінчиків. Ні в якому разі не розчісуйте мокре волосся, так ви легко можете травмувати його. Дайте волоссю трохи підсохнути, укутавши рушником, потім беріть в руки гребінець.

Третій закон – правильне висушування. Фахівці радять не сушити волосся феном, а дозволити їм висохнути природним шляхом. «А як же укладання?» – заперечте ви. Вихід простий: використовувати спеціальну техніку Braun. Функція Colour saver, яку мають фени серії Satin Hair Colour, контролюють температуру потоку повітря і захищає фарбоване волосся від пересушування. Система Satin Protect, яка є у деяких моделей, підтримує потужний потік повітря при температурі до 70 С °, захищаючи волосся від пошкодження. Рівномірний розподіл температурного потоку, властивий всім пристроям для сушіння волосся цієї торгової марки, запобігає пересушування пасем. Функція укладання паром гарантує більш дбайливу турботу про кожну волосину та відмінний результат. Система контролю температури укладання – запорука не тільки красивого але і здорового волосся. Техніка для догляду за волоссям Braun – це відмінний вибір. Створіть свій ідеальної образ за допомогою фенів і випрямлячів німецької торгової марки.