Результат розіграша 27.05.2019

Результат розіграша 27.05.2019

26 травня закінчилася чергова акція від офіційного інтернет-магазину Braun.-market Її результатом став розіграш інноваційного епілятора Braun SES 9/995 BS SkinSpa SensoSmart, який відбувся 27.05.2019. Ім’я переможця ми визначили за допомогою програми random.org. Подарунок від фірмового магазину Braun-market отримує Галина Швед. Вітаємо переможницю і нагадуємо, що з нею в соціальних мережах зв’яжеться наш менеджер для обговорення деталей отримання призу.

Всіх інших учасниць ми просимо не засмучуватися і продовжувати слідкувати за нашою активністю у Facebook, адже ми часто влаштовуємо конкурси для палких прихильників техніки Braun. Можливо, цінний приз наступного разу отримаєте саме ви!

Також просимо звернути увагу, що 22 травня на нашому офіційному сайті розпочався сезон знижок на епілятори серії Beauty Set, а також на інші топові моделі. Ви можете придбати будь-яку за приємними цінами!

Акція від офіційного інтернет-магазину тривала з 24.04.2019 по 26.05.2019. Нагадуємо її правила. Учаснику потрібно було:

  1. Вподобати сторінку «Braun Ukraine» у мережі Facebook.
  2. Лайкнути пост з інформацією про розіграш.
  3. Залишити під дописом про акцію коментар з розповіддю, чому саме учасник бажає отримати епілятор Braun SES 9/995 BS SkinSpa SensoSmart.
  4. Розшерити допис на своїй сторінці та залишити його відкритим для усіх відвідувачів до кінця розіграшу.

Як визначався наш переможець

Унікальний епілятор Braun SES 9/995 BS SkinSpa SensoSmart ми розігрували лише серед тих учасників, які виконали всі умови акції. Переможець обирався випадково з допомогою сервісу random.org. Розіграш відбувся не пізніше, ніж через три робочих дні після закінчення акції. Результати з ім’ям переможця ми опублікували на офіційному сайті в розділі «Статті» та в соціальній мережі. Додаткового наш менеджер проінформував переможницю у особистих повідомленнях. Результат вважається остаточним і переграванню не підлягає.

Відео розіграшу: