Результат розіграшу 14.02.2020

Результат розіграшу 14.02.2020

З 24 січня по 13 лютого проводився конкурс до Дня закоханих від офіційного інтернет-магазину Braun-market. Як анонсувалось, 14 лютого було розіграно одразу 2 подарунка: бритви Braun Series 9 9293 Wet&Dry та епілятор Braun SES 9/990 SkinSpa SensoSmart. Ім’я переможця ми визначили за допомогою random.org. Подарунок від фірмового магазину Braun-market отримує Анатолій Нікітаренко. Вітаємо переможця і нагадуємо, що деталі щодо отримання призу вже повідомив у особисті повідомлення наш менеджер.

Ми вдячні усім учасникам конкурсу за їх активність і просимо слідкувати за нашою сторінкою у Facebook і надалі! Тоді у вас з’явиться можливість дізнатись не тільки про конкурси, але й корисні поради з використання побутової техніки Braun, котра зробить ваше життя якіснішим. Ваш цінний приз можливо знайде вас наступного разу!

До слова, зараз на нашому офіційному сайті проходять декілька акцій на товари не тільки Braun Beauty, а й на техніку для кухні та дому. Ловіть можливість потрібну вам техніку разом з унікальними пропозиціями!

Як визначався наш переможець

Для того, щоб виграти приз, учаснику було потрібно:

  1. Лайкнути сторінку «Braun Ukraine» у мережі Facebook – @braunukraine
  2. Лайкнути пост з розіграшем.
  3. Залишити під дописом про коментар з розповіддю, які найкращі подарунки ви отримували у цей день.
  4. Позначити свого коханого чи кохану у коментарі «равликом», наприклад @braunukraine.

Пара-переможець отримала подарунки з найновіших 9-х серій від Braun Beauty. Бритву Braun Series 9 9293 Wet&Dry та епілятор Braun SES 9/990 SkinSpa SensoSmart ми розігрували серед тих учасників, які виконали всі умови акції. Переможець обирався випадково за допомогою Random.org – List Randomizer. Результати з ім’ям переможця ми опублікували на офіційному сайті в розділі «Статті» та на Facebook сторінці. Також наш менеджер написав необхідну інформацію переможцю в особисті повідомлення. Результат вважаєтьсяостаточним і переграванню не підлягає.