Рецепти м'ясних страв з фаршу

Рецепти м'ясних страв з фаршу

М'ясо – основний продукт харчування для багатьох людей. М'ясні страви з фаршу популярні в усьому світі, вони – складова всіх національних блюд. Пропонуємо вам приготувати кілька апетитних страв, використовуючи якісну, потужну м'ясорубку німецького бренду Braun.

Рушайте в кулінарну подорож: спочатку приготуйте вірменську піцу «Лагмаджо», а потім фрикадельки по-шведськи.

Вірменська піца «Лагмаджо»

Вам знадобиться:

Для тіста

  • борошно (1 кг)
  • вода (100 мл)
  • кефір (500 мл)
  • сіль

Для фаршу

  • баранина (1 кг)
  • часник (4 зубчики)
  • цибуля (1 головка)
  • петрушка (2 пучка)
  • томатний сік (1 стакан)
  • перець червоний гострий (1 стручок)
  • перець чорний мелений
  • сіль

Приготування

Змішайте кефір з водою і сіллю. Замісити еластичне тісто, поступово додаючи борошно в кефірну масу. Розділіть тісто на 6-7 частин, накрийте серветкою і залиште на 30 хвилин. Розкачайте кожен шматочок таким чином, щоб він був не товще 2 см. Розкатані коржі обсмажте на сухій сковорідці по 2 хвилини з кожного боку. За допомогою м'ясорубки Braun зробіть фарш з баранини, додайте подрібнені цибулю, часник, зелень, посоліть та поперчіть. Залийте все це томатним соком і перемішайте. На обсмажені коржі викладіть фарш і випікайте в духовці на сухому листі при 180° C протягом 20 хвилин. Подавайте піцу «Лагмаджо» гарячою.

Фрикадельки по-шведськи

Вам знадобиться:

  • яловичина або свинина (450 г)
  • цибуля (1головка)
  • панірувальні сухарі (2 столові ложки)
  • вода (3/4 склянки)
  • яйце
  • чорний мелений перець і сіль за смаком

Приготування

Панірувальні сухарі висипте в глибоку тарілку, залийте водою і залиште на час. За допомогою блендера подрібніть цибулю до кашоподібного стану. Приготуйте за допомогою м'ясорубки Braun фарш, додайте в нього яйце (його потрібно попередньо збити), сухарі, цибульне пюре. Гарненько посоліть та поперчіть отриману масу, перемішайте. Сформуйте з фаршу фрикадельки розміром з волоський горіх. Обсмажте у вершковому маслі до красивої золотистої скоринки.

Якщо хочете приготувати ці страви з легкістю, вам потрібна м'ясорубка Braun. Завдяки високій потужності, вона дуже швидко і якісно перемеле продукти. У комплекті з м'ясорубками цієї компанії ви отримаєте декілька решіток, насадки для приготування кебе. Виберіть модель, яка вам підійде, і ви залишитеся задоволені.