Чому 200 мільйонів жінок довіряють епіляторам?

Чому 200 мільйонів жінок по всьому світу довіряють епіляторам?

Їм подобається можливість мати гладеньку шкіру без волосся на період до 4-х тижнів за допомогою всього однієї процедури.
Коли справа стосується видалення волосся, усі жінки бажають одного – гладенької шкіри без волосся найшвидшим, простим і безболісним способом. Тут ви знайдете всю необхідну інформацію про епіляцію, яка дозволить вашій шкірі лишатися шовковистою і гарною до 4-х тижнів.

Способи видалення небажаного волосся

Способи видалення волосся на жіночому тілі зазвичай розділяють на наступні категорії:

Депіляція, або поверхневі методи Епіляція, або методи видалення волосся із коренем Енергетичні методи
Волосся видаляють шляхом зрізання, обламування або розчинення їх на поверхні шкіри

Приклади: бриття, креми для видалення волосся
Волосся видаляють з коренем шляхом висмикування

Приклади: епіляція, видалення волосся воском
Енергія світла або електричного струму нагріває волосяну цибулину, запобігаючи подальшому росту волосся

Приклади:
IPL («інтенсивне імпульсне світло»), лазер
Слово експерта: Волос сам пособі не є живою тканиною. Складові волосся клітини гинуть і тверднуть відразу після утворення, формуючи волосяний стрижень. Потім цей стрижень пробивається крізь отвір фолікула до поверхні шкіри.

Переваги епіляції

В процесі епіляції волоски видаляються з коренем, тому вони довше відростають і непомітні під поверхнею шкіри. Після епіляції відростають більш тонкі, а отже менш помітні волоски. Епілятори дарують жінкам гладеньку шкіру на довгий час і мають безліч переваг перед іншими довгостроковими способами видалення волосся.

У порівнянні з восковою епіляцією У порівнянні з IPL або лазером
Епілятори зі складною технологією з пінцетам охоплюють волоски довжиною 0,5 мм, що в 4 рази коротше волосків, котрі здатен охопити віск. Епіляція підходить для всіх типіві ділянок шкіри.
Немає необхідності чекати доки волоски відростутьдо необхідної довжини, а отже небажане волоссяне з’являтиметься довше. Епіляція займає менше часу. Бездротові епілятори можуть працювати довше на одній зарядці.
Легко і зручно використовувати в будь-який час. Водонепроникні моделі можна використовувати в душі або ванній. Епілятори можна використовувати у вологих приміщеннях, наприклад в душі або ванній. Вони компактні і легкі (зручно брати у подорож).
Слово експерта: Високоякісні моделі епіляторів охоплюють до 80% волосся за один прохід, роблячи процедуру видалення волосся на великих ділянках, таких як руки чи ноги, швидкою та ефективною.

Епіляція різних ділянок тіла

Епіляція – це чудовий спосіб видалення волосся на різних ділянках тіла. Існують спеціальні насадки, аксесуари і навіть спеціальні епілятори для видалення волосся у делікатних і важкодоступних місцях, наприклад на обличчі.

Епілятори для обличчя

Спеціальні епілятори для обличчя, ще краще підходять для видалення волосся на обличчі. Управляти мініатюрною голівкою такого епілятора так же легко, як працювати щіточкою для вій, що дозволяє повністю контролювати процес навіть у важкодоступних місцях. Епілятор для обличчя ідеально підходить для видалення волосся на підборідді, на верхньою губою, на лобі, а також для підтримки ідеальної форми брів.

Слово експерта: На різних ділянках тіла волосся росте з різною швидкістю : на голові швидше, а на обличчі та ногах - повільніше.

Як зробити епіляцію комфортною

Багато хто вважає, що епіляція доставляє дискомфорт, але, як і у випадку з більшістю речей, що нас лякають, в реальності все не так погано. Епіляція стає більш комфортною з плином часу, так як волосків з кожним разом відростає все мене, і після дво- чи чотириразового використання епілятора до цієї процедури звикаєш. А поки пропонуємо вам декілька порад, які допоможуть зробити епіляцію більше комфортною.

Розслабтеся

Настрій завжди впливає на наше сприйняття того, що відбувається навколо. Перед початком епіляції постарайтеся розслабитися звичним для себе чином – послухайте музику чи випийте келих вина, наприклад.

Займіть зручне положення в обстановці, що вам підходить – це можливо при використанні бездротових епіляторів на акумуляторах.

Додайте води

Епіляція у теплій воді, наприклад у ванній або душі, може значно зменшити дискомфорт. Тепло не тільки надає заспокійливу, розслаблюючу дію на шкіру але й покращує кровообіг і робить її менш чутливою. Це дозволить вам практично забути про неприємне відчуття від висмикування волосся, а отже ідеально підійде для новачків.

Обов’язково переконайтеся в тому, що ваш епілятор водонепроникний (до 5 метрів).

Відволікаючий маневр

У деяких епіляторів є масажні насадки. Вони відтіняють неприємні відчуття, масуючи шкіру на ділянці, яка епілюється, до і після вищипування волосся. Це відволікає сенсорні рецептори шкіри і зменшує дискомфорт.

Обережність не завадить

Можливість встановити низьку швидкість на деяких моделях дозволяє робити епіляцію більш комфортною , особливо для новачків.

Епілюйте волосся, коли вони досягли певної довжини

Високоякісні моделі епіляторів можуть захоплювати навіть найкоротші волоски (від 0,5 мм). Вам не потрібно чекати, доки волосся відросте до певної довжини, як у випадку з восковою епіляцією.

Побалуйте свою шкіру

Регулярний пілінг допомагає уникнути волосків, що вростають, і робить волоски більш доступними для епілятора. До деяких епіляторів додається щіточка для тіла, за допомогою якої шкіра відлущується набагато ефективніше, ніж при використанні звичайного скраба.

Нанесення зволожуючого крему після епіляції допомагає розслабити шкіру і дарує їй приємне відчуття гладкості.

Система підсвічування SmartLight™

Для насправдіретельної епіляції необхідно виявити і видалити навіть найтонші волоски. Тому деякі сучасні епілятори оснащені функцією SmartLight– потужною системою підсвічування, яка забезпечує рівномірне безтіньове освітлення області, яка епілюється. Це особливо важливо при поганому освітленні у ванній.

Принцип роботи епілятора

Циліндр і пінцети

Епілятори працюють шляхом захоплення волосся на поверхні шкіри і видалення їх з коренем з допомогою набора автоматичних пінцетів. Головний елемент – це циліндр, який обертається, з декількома вбудованими пінцетами і бороздами, що направляють волоски всередину циліндра.

Пінцети на циліндрі відчиняються і зачиняються, і волоски потрапляють до них, легко захоплюються і обережно висмикуються з коренем завдяки обертанню циліндра.

У хороших голівок епілятора всі ці частини ідеально скоординовані. Це довзоляє їм захоплювати навіть найкоротші волоски довжиною від 0,5 мм, а це приблизно діаметр піщинки. Додаткові функції допомагають припіднімати прилеглі до шкіри волоски і направляють їх прямо до пінцетів.

Слово експерта: Всупереч розповсюдженим міфам, епіляція не прискорює ріст волосся. Якби це було так, то чоловіки, які лисіють, з давніх-давен епілірували б свої голови. До того ж, після епіляції волосся росте більш тоншим.

Насадки

Велика кількість додаткових насадок можуть розширити коло корисних функцій епілятора. Наприклад, вони можуть полегшити доступ до важкодоступних місць або просто зробити епіляцію більш комфортною.

Щіточки, які вудлущують

До деяких епіляторів є додаткова насадка зі щіточкою. Щіточка, яка відлущує відмерлі клітини шкіри за допомогою масажних мікровібрацій, і тим самим додає вашій шкірі природнє сяйво. Результати можна порівняти з професійним пілінгом. Відлущення зменшує вірогідність появи волосків, які вростають, і полегшує захват волосків епілятором.