Плойки Braun для вашої кращої зачіски

Плойки Braun для вашої кращої зачіски
Жінка, яка мріє про неповторну зачіску, що підкреслює унікальний образ, можна обирати з декількох варіантів: відвідати салон краси, зробити ефектну стрижку або ж скористатися індивідуальними косметологічними інструментами. Якщо ви вважаєте за краще діяти самостійно, то рекомендуємо використовувати новітні аксесуари, створені визнаними експертами і майстрами своєї справи! Наприклад, за допомогою сучасного стайлера для волосся від компанії Braun на створення ефектних кучерів піде не так багато часу, а дискомфорт і негативний вплив на волосся при проведенні процедури будуть мінімальними, оскільки в даних плойках застосовані останні, найбільш ефективні технічні досягнення.
 
Завдяки перевагам унікальної технології Iontec, гарантується досягнення виняткового результату. Ваше волосся стане блискучим і гладкими, а також більш «слухняним». Особливість функції Iontec полягає у впливі на волосся потоком активних іонів, які абсолютно непомітно, але від цього не менш ефективно проникають у волосся, притягаючи до нього дрібні частки вологи з навколишнього повітря. У підсумку, зачіска набуває об'єму, а волосся не висушуються і, відповідно, не ушкоджуються. В ході проведення даної процедури, ви можете відрегулювати температуру до необхідного рівня, який вважається оптимальним саме для вашого типу волосся. Усього доступно до 5-ти варіантів в межах до 185 градусів. При цьому забезпечується рівномірний нагрів робочої поверхні. Оскільки покриття щипців зроблено з кераміки, це дозволило запобігти зайвому висушуванню волосся, що зазвичай відбувається під впливом високої температури. Навіть при регулярному використанні стайлера Braun ви можете не побоюватися, що волосся втратить колір і порушить структуру.
 
Ці стайлери технологічні, але їх експлуатація не викличе абсолютно ніяких складнощів, оскільки не має суттєвих відмінностей від будь-яких інших аналогічних приладів. У випадку неактивності протягом певного часу, плойка автоматично вимикається. Якщо ви купите плойки Braun в нашому інтернет-магазині прямо зараз, то вже незабаром зможете переконатися, що створювати локони тепер стало набагато легше, безпечніше і швидше! Товар територією України доставляється безкоштовно і в найкоротші терміни на адресу, вказану при оформленні замовлення. Додаткову інформацію ви завжди можете отримати у менеджерів, зателефонувавши за номерами, вказаними на сайті.