Обзор зубнщй щётки Braun Oral-B TriZone 3000 D 20.535 (No translation)

Обзор зубнщй щётки Braun Oral-B TriZone 3000 D 20.535 (No translation)

Краса і здоров'я зубів багато в чому залежить від нас самих – від того як відповідально і ретельно ми поставимося до догляду за ними, і за ротовою порожнини в цілому. Не дивлячись на безліч сучасних засобів для догляду за зубами, вживаючи навіть здорову і нешкідливу їжу, догляд за зубами є обов'язковою умовою їхнього здоров’я. Регулярні візити до стоматолога, дотримання усіх правил і норм, звичайно, забезпечують певну турботу здоров'я зубів, але одним з головних компонентів догляду за зубами, який гарантує їм здоров'я, гарний зовнішній вигляд, перш за все є зубна щітка. Не дивлячись на всю різноманітність та розвиненість сучасних технологій, саме зубна щітка залишилася основним інструментом по догляду за зубами, їх очищенню та очищення усієї ротової порожнини. Зубна щітка має спеціальну конструкцію, яка здатна зробити правильний, цілеспрямований догляд за всіма складовими елементами ротової порожнини. Однак, не кожна щітка може надати такий повноцінний, якісний, правильний догляд, ефективно і, що важливо, дбайливо очищаючи ротову порожнини в цілому та важкодоступні місця, так як це може зробити унікальна, високотехнологічна, сучасна, універсальна зубна щітка Oral – B TriZone 3000 D 20.535 від компанії Braun. Зубні щітки Oral – B протягом багатьох років відомі в усьому світі, своєю якістю, унікальними функціями, різноманітними насадками, новітніми технологіями та клінічними дослідженнями, проведеними професійними фахівцями, які науково довели ефективність і результативність чищення зубів з щітками Oral – B виробленими компанією Braun. Робота даної моделі ґрунтується на використанні унікальної технології із застосуванням сорока тисяч пульсуючих рухів, що генеруються щіткою кожну хвилину.

Одночасно при цьому механізм вбудований в систему щітки створює одночасно також 8800 зворотно – поступальних рухів кожну хвилину. Таким чином вдається досягти так званого 3D – ефекту, який має на увазі під собою повноцінне очищення зубів з усіх боків, що дозволяє домогтися максимальних результатів від чистки. Крім того, особливістю даної щітки є можливість забезпечення не тільки чищення як такого – також пристрій забезпечує полірування зубів, особливий підхід до чутливих зубів і режим інтенсивної чистки. Таким чином, пропонуючи цілий комплекс різних послуг по догляду за зубами. Крім того, в комплект пристрою входить три спеціальних насадки, кожна з яких призначена для різних типів зубів. Нагадуючи зовні звичайну зубну щітку, звичну всім нам, всередині Braun Oral – B TriZone 3000 D 20.535 містить унікальні технології, функції і матеріали, які здатні забезпечити до 100% більш ефективного видалення зубного нальоту, ніж звичайна зубна щітка. Електрична зубна щітка Braun Oral – B TriZone 3000 D 20.535, володіючи високою якістю очищення, яке можна порівняти тільки з якістю мануальної щітки, має унікальну технологію трьохзонної чистки. У даній технології є три різних елемента, які забезпечують комплексний догляд і захист зубів. Так, спеціальні щетинки «PowerTip» забезпечують максимально ефективну очистку важкодоступних місць, з яким не може впоратися звичайна щітка. А унікальна стаціонарна пульсуюча щетина дозволяє найбільш якісно очищати поверхню зубів, безперервно створюючи велику кількість пульсацій, які розпушують наліт, що сприяє найбільш зручному і якісному його видаленню.

Крім того, подовжена обертаюча щетина, яка пульсує, дозволяє щітці легко проникати в міжзубний простір для найбільш якісного очищення зубів з усіх боків, що є найважливішою умовою збереження їх здоров'я. Дана щітка має різні режими чистки, кожен з яких має індивідуальний підхід до кожного типу зубів, дозволяючи таким чином врахувати усі нюанси і особливості. Так, щітка Oral – B TriZone 3000 D 20.535 володіє режимом «Щоденне чищення», який підходить для більшості типів зубів, забезпечуючи унікальну, так звану тривимірну чистку, на кожен день. Завдяки «чутливому» режиму, щітка відмінно підійде для чищення чутливих зубів і ясен, працюючи на зниженій швидкості та оборотах, при цьому не зменшуючи якості та ефективності чищення. А унікальний режим відбілювання ефективно видаляє будь-які потемніння емалі з поверхні зубів, забезпечуючи ефект полірування, який за порівняно невеликий час експлуатації здатний показати помітні результати.

Особливістю даної моделі є також унікальний таймер, вбудований в щітку. Це невелика високоякісна система, яка дозволяє контролювати час, що відводиться для чищення зубів, адже, як відомо, стоматологи рекомендують проводити чистку в перебігу двох хвилин. Вбудований таймер не тільки просигналізує Вам про закінчення часу, але і автоматично відключить щітку, роблячи таким чином чистку ще більш комфортною і якісною.