Огляд зубної щітки Braun Oral-B D 12.513 DW Vitality

Огляд зубної щітки Braun Oral-B D 12.513 DW Vitality

Гігієні рота необхідно приділяти належну увагу. Адже, хоч як це дивно, більшість хвороб шлунково-кишкового тракту відбуваються саме через неякісно почищені зуби. Мало хто з сучасних людей дотримується усіх правил при чищенні зубів, і найчастіше порушується одне з найголовніших – рідко хто чистить зуби 3-5, а то і необхідні 10 хвилин. У сучасному ритмі життя це, скоріше, вимушене порушення. Як наслідок, гігієна ротової порожнини перетворюється на формальність.

Як же можна прискорити процес чищення, не зашкодивши тим самим своєму здоров'ю? Купуйте електричну зубну щітку. Вона не тільки заощадить ваш час, а й дозволить підтримувати гігієну рота без зайвих зусиль.

Багато хто знає той факт, що чим краще щітка – тим якісніша чистка, але майже усі закривають очі на це, обираючи зубну щітку «навмання», орієнтиром в основному виступає лише її вартість. Крім того, правила використання навіть звичайнісінької щітки знають далеко не всі, що, звичайно, йде далеко не на користь процесу чищення зубів.

Але краще все-таки приділити підбору щітки більше часу і коштів, почитавши при цьому як правильно чистити зуби, в підсумку ви отримаєте сліпучо здорову усмішку.

Електрична зубна щітка – нове в чищенні зубів

Вражає, але мало хто насправді знає, як необхідно правильно чистити зуби. Усі ранкові та вечірні процедури чистки займають не більше 1-2 хвилин, але звичайній щітці не під силу впоратися з накопиченим нальотом за такий час. А ось електрична зубна щітка навіть за такий короткий проміжок часу здатна видалити наліт з поверхні зубів, щоб не травмувати при цьому емаль і ясна.

Електрична зубна щітка Braun Oral-B D 12.513 DW Vitality – це не просто звичайний предмет у вашій ванній. Це новий, досконалий пристрій, покликаний забезпечувати ідеальну чистку зубів, надійно оберігаючи вас від карієсу, зубного каменю та інших неприємностей, до яких веде неякісна гігієна рота.

Електрична щітка зовні не дуже сильно відрізняється від звичайної, зате вона набагато ефективніша. Дія щітки дуже проста: вона здійснює зворотно-обертальні рухи, а ви вже самостійно водите нею по зубах. Здійснюючи 7600 рухів в хвилину, щітка гарантує якісне видалення нальоту з поверхні зубів, а також залишків їжі, що іноді потрапляють в щілини між ними.

Чашоподібна форма щітки розроблена спеціально для кращого прилягання, а невеликий розмір її забезпечує індивідуальну чистку кожного зуба, забезпечуючи, таким чином, максимально ретельне очищення. Щітка охоплює кожен зуб окремо, видаляючи наліт і плями навіть з найважчих місць, куди звичайній щітці нізащо не проникнути. Швидкість роботи щітки дозволяє скоротити час чищення до мінімуму, що буде, безсумнівно, корисно людям, які не можуть дозволити собі тривалу і ретельну чистку звичайною щіткою.

Незважаючи на те, що електрична щітка має середню жорсткість, можете не переживати – вона не поранить при чищенні ні зуби, ні ясна, адже діє м'яко і дбайливо. Використовуйте її щодня без остраху пошкодити навіть саму тендітну емаль! Просто ввімкніть щітку і проводьте нею вздовж зубного ряду. Звичайна щітка ніколи не дасть вам такого ж результату за короткий проміжок часу, а з Oral-B D 12.513 DW Vitality можна домогтися приголомшливого результату вже після першого використання.

Простота в експлуатації

Завдяки особливим щетинкам, Oral-BD 12.513 DW Vitality на «відмінно» справляється із завданням видалення нальоту з поверхні зубів. Жорсткі щетинки в середині без проблем видалять з зубів плями, а м'які і гнучкі на краях – проникнуть в простір між зубами. Таким чином, електрична щітка видаляє в два рази більше нальоту, ніж звичайна, захищаючи зуби від безлічі хвороб.

Електрична щітка не вимагає великого догляду. Знімна насадка має свій термін придатності, після чого необхідно придбати нову, яку легко встановити на місце попередньої.

Насадка прослужить Вам довгий час. А щоб точно знати, коли її необхідно замінити, необхідно звернути увагу на щетинки – коли вони знебарвляться до половини, значить, прийшов час купити змінну насадку. Таким чином, ви не витрачаєтеся кожен раз на нову щітку, а значить, економите сімейний бюджет.

Електрична щітка працює від акумулятора, зарядки якого досить для декількох використань. Після того, потрібно всього лише помістити акумулятор в спеціальний пристрій і ввімкнути його у мережу.

Все ще користуєтеся простою щіткою і не вважаєте, що варто приділяти цьому звичного предмету багато уваги? Скористайтеся електричною щіткою Braun Oral – BD 12.513 DWVitality і переконайтеся, що є велика різниця між простим і якісним чищенням. Даруйте оточуючим свою посмішку, а про її білосніжність подбає Braun.