Огляд зубної щітки Braun Oral-B DB4010

Огляд зубної щітки Braun Oral-B DB4010

Мабуть, ніщо не має для нашого здоров'я такого значення, як догляд за зубами. Хоча він і не вимагає особливих зусиль, все ж дуже важливо, щоб він був регулярним. Крім періодичних візитів до стоматолога, він обов'язково повинен включати в себе щоденний догляд за допомогою зубної щітки та зубної пасти. Забезпечуючи естетику нашого здоров'я, він безпосередньо впливає на нашу успішність, забезпечуючи естетичність нашого зовнішнього вигляду.

Тому дуже важливо поставитися до вибору зубної щітки з особливою увагою, обравши таку, яка забезпечила б вашим зубам весь необхідний догляд. Однак не менш важливо і комфортабельність використання пристрою. Якщо ви готові поглянути на це питання з усією серйозністю, вам варто звернути увагу на унікальну зубну щітку Oral-B DB4010 від Braun.

Компанія «Braun» давно відома своїми чудовими пристроями для догляду за зубами. І, звичайно, мова не тільки про зубні щітки і різноманітних насадках, але про цілі системи, які забезпечують комплексний щоденний догляд за зубами. До розробки кожного пристрою фахівці Braun підходять з особливою ретельністю і увагою. Створюючи якісно нові пристрої, а не витрачаючи час на чергові модифікації, відомий німецький бренд створює унікальні розробки, де кожен новий проект має свої унікальні відмінні риси, при загальній простоті їх застосування і гарантованим бездоганним результатом.

Усе найкраще в одному пристрої

Braun Oral-B DB4010 – це зубна щітка нового покоління, яка не просто чудово справляється зі своїм прямим обов'язком – усуненням нальоту на зубах, але так само оснащена унікальною можливістю відбілювання їх, і навіть вміє видаляти плями. Предмет щоденної необхідності в своїй основі, ця щітка здатна виконувати нестандартні завданнями, ретельно дбаючи про здоров'я ваших зубів.

Виготовлений ​​з високоякісних матеріалів –  це сучасний високотехнологічний пристрій, оснащений змінною голівкою. Щітка має всього одну швидкість роботи, але це є скоріше її перевагою, ніж недоліком. З одного боку, це значною мірою полегшує використання пристрою, позбавляючи від необхідності від будь-якої зайвої участі в роботі пристрою. З іншого – створює додаткову безпеку для ваших зубів, оскільки не даючи щітці прискорюватися, це захищає ваші зуби від негативного впливу більших обертів.

Безпека понад усе

Швидкість обертання зубної щітки оптимально розрахована таким чином, щоб забезпечити ідеальний результат, витративши мінімум ваших зусиль. Здійснюючи 9600 зворотно-обертальних рухів/хв, вона забезпечує високу якість результату і надійну безпеку вших зубів відразу. Це дозволяє домогтися найбільш ретельної чистки зубів, що є одним з найважливіших факторів при виборі зубної щітки, оскільки ручна чистка в принципі не здатна забезпечити ніяких навіть подібних результатів.

Така ретельна чистка, що забезпечує зубам максимально охайний і якісний догляд досягається за рахунок особливої, унікальної конструкції щітки. На її голівці розташовані спеціальні щетинки, які мають різну довжину. Використання такої технології дозволяє ретельно очищати кожен зуб і жувальну поверхню з усіх боків при чищенні. За рахунок свого розміру, який варіюється, система зі щетинками легко справляється з видаленням залишків їжі, що застрягла між зубами.

Білосніжна посмішка

Якщо ви любите часто випити чашку ароматної кави, чаю, або викурити улюблену сигарету на ніч, або з ранку, але хочете при цьому виглядати так само добре, як і ті, хто не має таких пристрастей, не проблема! Oral-B DB4010 від Braun здатна впоратися навіть з таким непростим завданням. Оснащена новітніми технологіями та інноваційними розробками, вона зможе позбавити вас від різних темних плям на зубах, залишених кавою, чаєм і навіть сигаретами. Але це далеко не все. Ця щітка здатна забезпечити вас не тільки дбайливим і ніжним чищенням зубів, але й чудовою білосніжною посмішкою в будь – якій ситуації!

Місце не має значення

Мобільність і автономність – сьогодні ці слова мають особливе значення. Особливо якщо мова йде про зубну щітку, яку неодмінно потрібно взяти з собою в поїздку. Тому дуже важливо, щоб щітка могла працювати при будь- яких умовах і в будь-якому місці. Oral-B DB4010 – це абсолютно автономний пристрій, що працює від батарейок. Сміливо беріть її у подорожі, походи, туди де про електрику нагадує лише ліхтарик у вашому рюкзаку, і підключитися до мережі немає ніякої можливості.

Завдяки зручній прогумованої ручці, щітку легко утримувати навіть якщо у вас мокрі руки, не боячись що вона вислизне, при цьому правильно направляти її і фіксувати в необхідному вам положенні. А завдяки змінній насадці (голівці) фахівці Braun забезпечили довговічність використання пристрою, а так само можливість швидкої заміни голівки по закінченню її терміну придатності – адже ніщо не вічне.

Купуючи зубну щітку Oral-B DB4010 від Braun, ви отримуєте не тільки зубну щітку, але гарантовано бездоганний результат чищення зубів і білосніжну усмішку.