Огляд праски Braun TS 725

Огляд праски Braun TS 725

Вибираючи праску, кожна господиня хоче отримати максимум зручності від користування ним і застосовувати на практиці все ті останні нововведення, якими так хваляться виробники побутової техніки. Небажання йти на компроміс і пристрасть до інновацій виправдана в повній мірі, з моделлю Braun TS 725. Німецькі фахівці можуть пишатися своїм продуктом і сміливо дивитися в очі критиці сучасного світу, адже все те краще, що є в арсеналі інженерів Braun, вони задіяли, коли розробляли дану модель.

Неймовірна потужність в компактних розмірах

Braun TS 725 це дуже потужний і надійний помічник для прасування в будь-яких руках, будь то жінка, або чоловік. Праска має чималому потужністю – 2400 Вт, цей показник істотно збільшився в порівнянні з попередніми моделями і виводить цю праску в лідери потужності серед даної серії. Її невеликі розміри, мала вага дають повний контакт з праскою і забезпечують Вам невимушеність дій і високу маневреність. Справитися з усіма функціями цієї моделі буде в один момент просто і складно, адже саме в моделі TS 725 представлений повний перелік парових функцій, який тільки може бути в сучасних праски, розібратися з якими буде простіше, якщо прочитати цю статтю.

Постійний пар

Постійний пар в Braun TS 725 реалізований як ніколи впевнено і потужно. Конструктори Braun вирішили, що можна не бути дріб'язковими і зробили постійну подачу пара на рівні 50 грам в хвилину. З такою можливістю розпарювати тканини, буде значно простіше розпрасувати складні складки, що утворилися при пранні і складки залежаних в шафі речей.

Подача пара з носика

Модель має спеціальний носик підошви праски, що дозволяє пробиратися в найскладніші місця одягу, будь це проміжки між ґудзиків, рукава, комір, дизайнерські складки та інше, щоб розпрасувати нерівності, підкреслити лінії, а подача пара з самого носика забезпечить чудовий результат дуже швидко і якісно.

Паровий удар (вертикальне відпарювання)

Braun TS 725 як уже говорилося, дуже потужна праска, і якщо Ви ще в цьому сумніваєтеся, то цифри говорять самі за себе, а саме, при використанні функції парового удару, пара з підошви праски подається під тиском 150 грам в хвилину. Це в 3 рази більше, ніж постійна подача пари і на 25% більше, ніж в попередніх моделях цієї серії. Використовуючи прасування паровий удар, лише тільки у Вашій повній владі будуть всі складки і пом’ятість будь-яких речей, особливо це стосується складно піддатливих до розпрасування тканин. Що ж стосується технології прасування «вертикальне відпарювання», то тут дана праска є одним з лідерів серед прасок, з такою потужною подачею пара. Застосовуючи «вертикальне відпарювання» Ви, зовсім не маючи контакт із речами, зможете приводити їх в ідеальний, свіжий вигляд, використовуючи лише один пар. Візьміть праску в руку, піднесіть її вертикально до тієї речі, яку хочете розпрасувати і натисніть кнопку паровий удар. Ваші куртки, костюми, сорочки, штори, гардини та багато іншого, тепер можна обробити паром не використовую дошку для прасування прямо на місці завдяки «вертикальне відпарювання».

Розбризкування води

Самою звичайною функцією праски є просте розбризкування води на тканину перед прасуванням, якою користувалися ще наші предки, як тільки праски увійшли в ужиток. Інша справа, що тоді ні про яке інтегрування водного розпилювача в корпус праски не могло бути ніякої мови, а зараз це стало можливим і успішно практикується. Підкреслюючи все вище сказане, зазначимо, що ця модель має значний розмір резервуара, в який поміщається 400 мл води для використання всіх функцій обробки тканин водою і парою. Праска має систему «антикрапля», що робить експлуатацію апарата комфортною, а його обслуговування з системою самоочищення і захистом від накипу стало ще простіше. Підошва праски заслуговує окремого абзацу, адже такого повороту у виробництві прасок не очікував ніхто!

Eloxal – неймовірно міцна підошва

Braun TS 725 оснащений дуже якісною підошвою Eloxal з обробленого окисом алюмінію, що в більшій мірі використовується у важкій промисловості, зокрема, автобудівництві. Але фахівці Braun звернули увагу на високі показники стійкості такого алюмінію до іржі, корозії, подряпин і вирішили застосовувати його в своїх прасках. Ця підошва має десятки отворів для подачі пари, має гладку поверхню, що прекрасно ковзає по тканинах і не залишає за собою жодних слідів, вона не піддається практично ніяким зовнішнім пошкодженням і буде завжди залишатися як нова. Braun TS 725 не повинен залишатися на полицях магазинів Braun, а повинен приносити користь вже сьогодні і саме Вам, не відмовляйте собі в комфорті!