Огляд праски Braun TS 715

Огляд праски Braun TS 715

Що приваблює ваш погляд в людях, що проходять повз та оточуючих людях? Фігура, хода, зачіска, макіяж ... та, звичайно ж, одяг! Якщо одяг на людині буде зім'ятий, це навряд чи викличе позитивні емоції. Щоб не потрапляти у незручні ситуації та завжди виглядати ефектно, важливо дбати про свої речі. Праска Braun TS 715 подарує вашому одягу ідеальний догляд! У нього є переваги, які покажуть вам, наскільки чудовою буде така покупка.

Міцна підошва

Праска TS 715 від Braun оснащена особливою підошвою Eloxal, яка може похвалитися своєю міцністю (у 2 рази міцніша за нержавіючу сталь) та стійкістю до подряпин. Вона з легкістю буде ковзати по тканині, чим зробить використання пристрою дуже зручним.

Потужність і паровий удар

Ви можете забути про набридлі складки на одязі, які постійно з'являються, якщо у вас є праска Braun TS 715! Її потужність 2000 Вт, паровий удар становить 140 г/хв, максимальна подача пара до 40 г/хв, а це означає, що ніякі складки більше не будуть для вас перешкодою! Делікатні або грубі тканини, будь-яка з них буде виглядати просто ідеально! Одним з головних достоїнств прасок Braun 7 серії, є максимально наближене розташування отворів для пари до країв поверхні. Ця модернізація дозволить вам без проблем розгладити манжети, кишені і місця у ґудзиків.

Управління та експлуатація

Вам дійсно сподобається праска Braun TS 715, адже користуватися нею простіше простого! Пристрій досить легкий, так що ваша рука не втомиться під час процесу прасування. На його закритій ручці розташовані кнопки управління інтенсивністю пара, паровим ударом та розпиленням води. За допомогою спеціального коліщатка під ручкою праски, ви зможете регулювати температурний режим. Система «Антинакип», якою оснащена TS 715 гарантує його тривалу службу.